halloween Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Gledala sam juče Prema istinitoj priči Romana Polanskog. Ne znam zbog čega ima tako loše kritike. Film u celini nosi Emanuel Senje, scenario kao da je pisan za glumicu koja tako izgleda. Muzika i dekor divni. Idealno nedeljno popodne u bioskopu uz film koji iz petnih žila viče- ja sam iz Francuske! Quote Link to post
Apollo Creed Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 https://www.fest.rs/upload/document/program-fest-2019.pdf Quote Link to post
Timmy Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Nova tema, ili da se ova preimenuje. Quote Link to post
*edited by mod Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Rekao bih jedan od jacih programa ove godine. Quote Link to post
vookela Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Dajte preporuke sta gledati...filmove bez nekih misaonih apstrakcija i subliminalnih poruka plz. Quote Link to post
copkillah Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Poslednji Srbin u Hrvatskoj Quote Link to post
nezvanova Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 (edited) ja napravila listu zelja, naravno, samo za dane kada cu mozda naici u bg, tako da nije bio moguc neki veliki izbor, niti veliki broj filmova. uglavnom su svi pretenciozni, sa misaonim apstrakcijama i subliminalnim porukama, ali sta da radim kada volim takve filmove da gledam u bioskopu. (nekada mi u kucnim uslovima potesko da svarim hermeticne i art filmove, ali ove koja sam odabrala, ipak nisu ni sasvim takvi) dakle, moja listica izgleda ovako: JOSÉ, Li ChengYULI, Icíar BollaínCAPERNAUM, Nadine LabakiIL CRATERE / CRATER, Luca Bellino, Silvia LuziBY THE GRACE OF GOD, OzonCLOSE ENEMIES, David Oelhoffen3 DAYS IN QUIBERON, Emily AtefTHE STOLEN CARAVAGGIO, Roberto Andò neke sam izabrala zbog teme koja mi je interesantna, neke zbog rediteljke, reditelja (nadin labaki, ozon), neki zbog glumca (Matthias Schoenaerts), neke zbog Romi, zbog karavadja, zbog kubaskih plesaca.... sve u svemu, jedna sasvim licna listica... Edited February 19, 2019 by nezvanova Quote Link to post
FPLS Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Ja pokupih danas u prolazu karte za sigurice - Gvadanjina, fon Trira, Ozona, Sorentina i Lantimosa. Planiram da overim i Šavove, dosta pohvala dobiše na Berlinalu, mada će to svakako biti u redovnoj distribuciji od sredine marta. Isto važi i za Poslednjeg Srbina. Quote Link to post
halloween Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Moj siguran izbor, možda proširim kasnije- il colazione Žena Ne ostavljaj trag Il Pranzo Te nežne godine Čarobne noći Ukradeni Karavađo Trebalo bi i la cena Kuća koju je izgradio Džek, sav je po mom ukusu reklo bi se po trejleru, ali su projekcije mnogo kasno a i kritike su začuđujuće, pa i ne žalim mnogo. Quote Link to post
Ras Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Postoji li neki poseban razlog da se sa lista i preporuka izostavlja Dogman? Odličan film. Quote Link to post
Apollo Creed Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Idem fenserski na otvaranje, nadajmo se da ćemo izviždati nekog gradskog čelnika... Quote Link to post
halloween Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 1 hour ago, Ras said: Postoji li neki poseban razlog da se sa lista i preporuka izostavlja Dogman? Odličan film. Ne, takođe mislim da je odličan, jedino što su termini uglavnom kasno i radnim danom. To je razlog. Još uvek gledam ponudu, zamalo da mi promakne Šapat ulice. Quote Link to post
Ras Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Ti si već gledala Dva puta za sada, možda bude još neki. Verovatno ne bih ni napisao post da nisam jutros vozio kroz Vojislava Ilića i gledao firmu negde kod Vera "Frizer za pse". Aha, Dogman! Quote Link to post
BlackGeorge Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Od mene preporuka za Leave No Trace. Odličan je. https://www.imdb.com/title/tt3892172/?ref_=nv_sr_1 Quote Link to post
Recommended Posts