Jump to content
IGNORED

Olimpijske kvalifikacije


theanswer

  

32 members have voted

  1. 1. beograd

  2. 2. torino

  3. 3. manila



Recommended Posts

Beograd

 

Srbija

Portoriko

Angola

 

Češka

Letonija

Japan

 

Prvo kolo

 

Japan - Letonija 18:00

Srbija - Portoriko 21:00

 

Torino

 

Italija

Hrvatska

Tunis

 

Grčka

Iran

Meksiko

 

Prvo kolo

 

Grčka - Iran 18:00

Italija - Tunis 21:00

 

Manila

 

Francuska

Novi Zeland

Filipini

 

Kanada

Turska

Senegal

 

Prvo kolo  (sutra)

 

Turska - Kanada 12:30

Francuska - Filipini 15:00

 

Kontam da sistem takmičenja svi znaju. Možda par informacija iz vrha™ glave oko toga ko igra ko ne igra, ko nije pratio druge teme.

 

Portoriko nam dolazi sa Bareom i Arojom. Barea izlazi iz povrede, videćemo koliko je spreman da poludi, nadamo se ne mnogo. Najmlađi igrač u rosteru im ima 26 godina. Letonci bez Porzingisa i Davisa Bertansa. Ostatak tima standardan. Česi kao na EP, tu su Veseli, Satoranski, Šilb, Velš i naravno Pumprla.

 

Italijani u najjačem sastavu, Barnjani je nešto povređen, propustio je dosta pripremnih i pod znakom pitanja je za večeras. Hrvati bez Tomića i najavljenog Hamiltona koji je zabo ugovor u NBA prilično tanki ostaju dole, ostali igraju uglavnom. Hteli su da iskoriste Hamiltona umesto plejeva pa Aca Trica ostaje sa Ukićem i Stipčevićem na kecu. Arapović Babić i Krušlin su takođe u 12 kao i Šakić koji je igrao u Lukojlu prošle sezone. Grke smo mogli da vidimo u Areni, tu su braća Adetakumpo, tu su Jani i Kufos ispod koša, tu je nesretni Kalates bez Spanulisa i Printezisa. Meksikanci imaju nesuđenog Grobara Gutiereza i Štola što je igrao u Rusiji a Iran naravno Hadadija koji nekim čudom ima tek 31. godinu, ja imam utisak da igra već 15god.

 

Gle čuda, Nik Batum je već na putu za Manilu. Uspeo je da provede pripreme sa njima iako nije igrao prijateljske, da ode u Ameriku, zabode 120 miliona od Šarlota i vraća se da igra za Francusku :Hail: Sve paralele sa stvarnim likovima i događajima su slučajne. Odrekli su se Ažinse, što je drugi put zaredom da Kole pravi zanimljivu odluku za krajnjih 12, prošle godine je to bio Dio ispred Ertela. Sada su tu i Dio i Ertel u 12 zajedno sa Tonijem. Kanada je prošle godine na Amerikasu imala samo 4 igrača koja nisu NBA sada imaju 4 igrača koja jesu NBA. Kori Džozef, Tristan Tompson, Tajler Enis (da se ne pobrka sa Džejmsom) i Benet koji je izgledao odlično ovog leta. Imaju i Birča koji je zabo ugovor u Oliju, ex Igokea Heslipa, Džoela Entonija, Skrabove i Alexandera koji je 98. godište. Turci su bez Kantera al on je nešto slično kao i Noa za Francuze a imajući u vidu da će Erdogan i ekipa doživotno vladati verovatno njega nećemo gledati u reprezentaciji verovatno nikad. Tu su Ašik, Erden, Dikson i ostali usual suspects tipa Arslan, Mahmutoglu itd. Aberkrombi, Vebster, Fotu iz Saragose i gomila anonimusa za NZ, Dieng ne igra za Senegal što je šteta, tu je Klevin Hana iz Bilbaa i konačno omiljeni Filipnci sa Blečom i najjačim igračem svih vremena Gejbom Norvudom iz Rejn or Šajna :)

Edited by theanswer
Link to comment
  • Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • theanswer

    67

  • Kanzas siti zez

    44

  • Frank Pembleton

    32

  • Timmy

    30

Samo ozbiljan i maksimalan pristup i ne bi trebalo da bude problema, iako nam protivnici nisu buranija.

Turcima sve najgore, za ostale kako ko se snadje.

Link to comment

Batum ce moci da igra tek od 7 jula. 

 

Da, igraće polufinale i finale. To je bio dogovor od samog starta. Ali je već u Manili sa ekipom.

Link to comment

Beograd- Nema sta  puno da se prica, veliki smo favoriti, ocekujem da cemo to opravdati. Mislim da cemo veceras da razmontiramo Portoriko a u finalu ce biti nesto neizvesnije sa njima.

 

Torino- Slusam sinoc izjave Stipcevica, Ukica i Petrovica i jasno je da ni oni sami ne veruju da mogu da se plasiraju. Plase se Grcke jer su ih i u proslosti dobijali. Grci sa nesto slabijom spoljnm linijom u odnosu na ono sto mogu da povedu, a jos su se odrekli i Dorsija. Jedan tim im je ostao kod kuce, od ovog ocekujem finale. Za mene prvi favoriti Zabari sa Mesinom. Belineli mozda nece igrati samo veceras, ostali su tu. U odnosu na EP manje lopta Gentileu a vise Galinariju. Imace problema sa grckim centrima ali ocekujem da ih odrade sutem.

 

Manila- Da su Wiggins, Nicholson i Stauskas tu, mislim da bi Canada imala dobre sanse. Ovako, Francuzi su bolji. Resice ovo na suvi kvalitet.. Turke sam gledao, slaba vajda od njih. Pik Dixon- Erdenom, skrinovi za Mahmutoglua i energija Osmana- to je uglavnom to.

Navijam da Heslip poludi na nekoj utakmici i saspe desetak trojki.

 

 

Sve tekme prenosi SK

Link to comment

Gle čuda, Nik Batum je već na putu za Manilu. Uspeo je da provede pripreme sa njima iako nije igrao prijateljske, da ode u Ameriku, zabode 120 miliona od Šarlota i vraća se da igra za Francusku :Hail: Sve paralele sa stvarnim likovima i događajima su slučajne. 

 

kakav laf, potpisao prvi ugovor koji su mu stavili pod nos i vec jezdi nazad da se pridruzi francuskoj braci. zasto i nas bobi nije tako? a da, jos mu niko nista nije ponudio.

Link to comment

kakav laf, potpisao prvi ugovor koji su mu stavili pod nos i vec jezdi nazad da se pridruzi francuskoj braci. zasto i nas bobi nije tako? a da, jos mu niko nista nije ponudio.

a jbg, jace je od njega :)

 

mada, lep uvod

Link to comment

pa mogu ja sad da pišem ovde još o očiglednoj razlici koja postoji između ova dva slučaja ali preskočiću za dobrobit svih

 

ne ne, samo izvoli. evo, mene bas zanima.

Link to comment

ne bi ovde trebalo da bude previse problema. dokle god budemo igrali ozbiljno, kvalitetom i ritmom cemo da lomimo. ali bice  interesantno videti nas opet. 

i da, samo da sve prodje bez povreda!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...