Frank Pembleton Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ja miksujem peceni neslani gud, so, cili prah i maslinovo ulje. Odlican kombo, tu ne znam sta je dosta. Jel onda on "lepljiv" od tog ulja?... Shiit has hit the fan... Quote Link to post
triple_nippled Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Jeste, izmiksam to u soljici za kafu, pa jedem kasicicom. Quote Link to post
Frank Pembleton Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Jeste, izmiksam to u soljici za kafu, pa jedem kasicicom. Uhhh ja to ne bi umeo... ... Shiit has hit the fan... Quote Link to post
Jumanji Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno.Ja kupujem i suncokret i golicu Beyond u zdravim hranama, vec godinama, pakovanja su doduse po 500g, a po otvaranju drzim u hermetickim teglama da ne uzegnu, mada ih i onako brzo potrosim.Sirove svakako.Mozes i preko njihovog sajta, a imaju svasta dobrohttp://www.beyondhealthfood.com/namena/organski-proizvodi/golica-sirova-organska-detail Quote Link to post
banatjanin Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Kako to radiš? Meni stoji konzerva već godinu dana. Quote Link to post
ordi Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 otvorim pa na kašičicu. užasss! Quote Link to post
*edited by mod Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Kondenzovano mleko? @Banatjanin a kad smo kod stvari koje mi stoje eno stoji tuba vegemite mislim da je i rok istekao. Probao par puta na puter i tostu i skroz ravnodusan. Niti se becim kao oni sa neta niti sam se primio. Quote Link to post
banatjanin Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 8 hours ago, ordi said: otvorim pa na kašičicu. užasss! E, sad ću morati da probam tako a kupio sam ga sa idejom da pravim krem od lešnika, jednog dana... 5 hours ago, *edited by mod said: Kondenzovano mleko? @Banatjanin a kad smo kod stvari koje mi stoje eno stoji tuba vegemite mislim da je i rok istekao. Probao par puta na puter i tostu i skroz ravnodusan. Niti se becim kao oni sa neta niti sam se primio. Takvi kao ti su retki, Marmite je čak imao kampanju: Love it or hate it. Sad prodaju koješta sa time, grickalice, keks, galete... Proletos sam provalio indijske orahe sa Marmajtom, davio sam se u tome nedelju dana, sreća da mi je inače nedostupno. Quote Link to post
ordi Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 8 hours ago, *edited by mod said: Kondenzovano mleko? i to ono zaslađeno. evo, izvukla sam ga za uz kafu mesto ratluka. Quote Link to post
renne Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 i ja metim u kafu, baš malo pre kupio dve konzerve Quote Link to post
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 A jel to nešto specijalno u odnosu na obično mleko? ... Shiit has hit the fan... Quote Link to post
renne Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Paaaa jeste, mnogo je masnije, gušće Quote Link to post
Recommended Posts