Valkyrie Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 5 hours ago, renne said: U to nikada neću poverovati U šta, da mi svekrva pravi kolače ili da su odlični?? Tek da vidiš kakva je gospodarica vintidž novogodišnjih kukijsa™, to kod njih u Slavoniji bilo A Must za praviti. Ko sam ja da se bunim? Quote Link to post
renne Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Da su bolji od kupovnih Quote Link to post
dùda Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Jednom u Rimu kupila neki obični u običnoj radnji, bio jeftin i za naše pojmove. I onda u fri šopu kupila neki fensi, skupi. Jeftini sabio, ne znam šta mu rade nikad ne bih umela takav da napravim. Skupi bio 'nako. Quote Link to post
ordi Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 ni ja ne volim taj suvi slatki leba daj ti meni koh bilo kad, kakvi crni suvi lepcovi Quote Link to post
Miljenko Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Samo mi fali da i panetone pocnem da pravim. Dovoljan je i kuglof 2-3 puta nedeljno, pa da svi pokusaju skidanja kilograma budu neuspesni. Jos krece slavski period. Quote Link to post
ragasto Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Gud kikiriki sa čilijem. Ne znam kojom ga sintetikom posipaju, ali ono je odlično. Quote Link to post
*edited by mod Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ooo da. Uz pivo ide savršeno. Sent from my H3213 using Tapatalk Quote Link to post
ivy Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) 9 hours ago, ragasto said: Gud kikiriki sa čilijem. Ne znam kojom ga sintetikom posipaju, ali ono je odlično. pa mononatrijum glutaminatom i sa bar jos tri takva.. jako je los sastav tih ,,zacina,, u takvim prizvodima...uostalom ako se bas pitas pise na poledjini Edited December 9, 2019 by ivy Quote Link to post
triple_nippled Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ja miksujem peceni neslani gud, so, cili prah i maslinovo ulje. Odlican kombo, tu ne znam sta je dosta. Quote Link to post
James Marshall Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Meni je onaj marinirani suvopečeni ovih dana smrt, pukne 100 grama očas posla Quote Link to post
napadaj Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno. Edited December 9, 2019 by napadaj Quote Link to post
ragasto Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 3 hours ago, ivy said: pa mononatrijum glutaminatom i sa bar jos tri takva.. jako je los sastav tih ,,zacina,, u takvim prizvodima...uostalom ako se bas pitas pise na poledjini Te informacije bih da za sada ignorišem, naročito ako su precizne. Quote Link to post
slepa živana Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 1 hour ago, napadaj said: A je l' uzimao neko suncokret kod ovog tipa? Kaže da ima radnju i na Vračaru čini mi se (mrzi me da opet gledam ceo klip, čini mi se da je tako nešto rekao): Ne znam gde drugde da uzmem lep suncokret, sve što ima po radnjama i rinfuzima je bajato i/ili nepečeno. ja bih probala na pijaci. Quote Link to post
napadaj Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Pečen ili sirov, pa da sam pečem? Quote Link to post
slepa živana Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 25 minutes ago, napadaj said: Pečen ili sirov, pa da sam pečem? ne znam baš za suncokret. ja kupujem bundevu, ima i nepečena i pečena. valjda ima sve. ovaj moj je na zelenom vencu. Quote Link to post
Recommended Posts