gospa buba Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 ja kikiriki maslac jedem s kriskama slatke jabuke, i tu mi je odlican, sa zlatnim delisesom. drugu primenu mu nisam nasla.tako je. il kao elvis, s bananama na sendvich.sent from bubamoto Quote Link to post
beyoncé Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 mene jednom navukli na dip od kikiriki putera umakala sam šta sam stigla u to, sreća pa je prestalo inače ne volim kikiriki Quote Link to post
Frank Pembleton Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 5 hours ago, 3opge said: neskafa je derivat, najgore djubre koje mozes sipati u sebe, ubedjen sam da krisatlizuje kamenje u bubrezima i sadrzi nervne otrove. samo u Srbiji uziva tu ludacku popularnost pored naravno turske kafe koje se po efektima moze porediti samo sa onom sluzi sto izluhcuje Alien. A šta ti predlažeš od kafenih napitaka? Quote Link to post
darling Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 (edited) 39 minutes ago, mraki said: Neverovatno mi kad ga mutim sam, koliko od one kesice od ~ 200g nema ništa. Bukvalno stane na dno male teglice. ja s 200 g punim ovu teglu do vrha, taman. Edited October 10, 2018 by darling Quote Link to post
Frank Pembleton Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 On 9.10.2018. at 19:55, zema said: meni je delezov slani kikiriki sa biberom, ali ga nesto nema u poslednjih par meseci na fontani E to onaj što ima naziv na svim jezicima sem engleskog ;-). Primetio sam da taj ljuti nestade brzo a oni ostali ne tako brzo... Quote Link to post
zorglub Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 (edited) Tost hleb, kikiriki maslac/puter i med. PS: Delez instant kafa mi je sada bolja i od Jakobsa (cronat gold). Sa onim kiselo-gorkim Nes užasom je ne poredim. Tchibo je ok, ali Delez opet bolji. PS: Jakobs je nekada imao onaj Konig (o sa umlautom), to je bila super kafa. Ovaj Monarh danas mu nije ni prineti. Edited October 10, 2018 by zorglub Quote Link to post
Čutura Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 40 minutes ago, Frank Pembleton said: A šta ti predlažeš od kafenih napitaka? ja se navuko na french pres, ima dm neku bio kafu. super je, pijem litar dnevno. dok se zorglub ne javi.. Quote Link to post
Ras Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 26 minutes ago, Čutura said: ja se navuko na french pres, ima dm neku bio kafu. super je, pijem litar dnevno. Ova? Koliko košta to pakovanje? Quote Link to post
halloween Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 (edited) I ja Bio DM, ali klasik 570 din/500 g. Toliko je lepa i jaka da ujutru popijem samo 1 iz macchinete (ali za tri kafe), bude kao neki domaći espresso x3. Uživam u njoj, to je antidot za jutarnju mrzovolju. Dobro bi se slagala i sa punomasnim mlekom, ali ne smem da stvaram još jednu navlaku. Edited October 10, 2018 by halloween Quote Link to post
mraki Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 3 hours ago, zorglub said: PS: Delez instant kafa mi je sada bolja i od Jakobsa (cronat gold). Sa onim kiselo-gorkim Nes užasom je ne poredim. Tchibo je ok, ali Delez opet bolji. Ovo ću da probam onda, baš se zove Delez, nije Premia? Vidjao sam neku instant Premia. Meni je ok ta Jacobs a i Nescafe Gold. Tursku nešto ne volim, tako da u kućnoj varijanti pijem te instant. Quote Link to post
mraki Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 3 hours ago, Čutura said: ja se navuko na french pres, ima dm neku bio kafu. super je, pijem litar dnevno. Može preporuka za tu presu, razmišljao sam da uzmem nju ili onu moka posudu, kako se već zove. Gde si kupio, koliko košta? Da li tu trebaju neki filteri koji se menjaju? Quote Link to post
zorglub Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 52 minutes ago, mraki said: Ovo ću da probam onda, baš se zove Delez, nije Premia? Vidjao sam neku instant Premia. Švabo pravio. Quote Link to post
mraki Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Hvala, kupim čim ovu teglu privedem kraju Quote Link to post
Recommended Posts