kobni zelaya Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Objasni im da na svetu celom ništa zdravije i bolje od Zerovače nema. Quote Link to post
maheem Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Spasila je Zerovača inače bi je izgazili i bačili kroz prozor Quote Link to post
mraki Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 (edited) Ti grisini sa kikirikijem su jedno zlo. Ukusno zlo! Edited September 30, 2018 by mraki Quote Link to post
ivy Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 jos je bolje kada sam otkrila da je Lucar kikiriki puter taj ukus koji ide u stapice sa kikirikijem i sada mogu da ga jedem kasikom bez suvih stapica :p Quote Link to post
darling Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 ne zezaj ajvi da kupujes kikiriki maslac kad mozes sama da ga napravis Quote Link to post
ivy Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 pa ne mogu da napravim jer nemam blender,ovako ponekad kupim teglicu i gotovo,ne moram da ulazem 5-8hiljada u blender i da mogu da ga napravim pricamo o stapicima sa kikirikijem a ovo je TAJ ukus iz njih..drugi puteri nemaju TAJ ukus.. Quote Link to post
kobni zelaya Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 1 hour ago, ivy said: jos je bolje kada sam otkrila da je Lucar kikiriki puter taj ukus koji ide u stapice sa kikirikijem i sada mogu da ga jedem kasikom bez suvih stapica :p Drugar koji se loži na kikiriki puter i stalno kupuje kaže da je ovaj daleko najbolji koji ima da se nađe, naročito kad se učita odnos cena - kvalitet i da šije sve uvozne. Quote Link to post
Ras Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 (edited) U prodavnicama zdravije hrane, u Mahiju, .... https://www.granum.rs/proizvodi Edit: ima i Lučar svoju vebstranu Hteo sam da kažem da ima i drugih kikiriki putera koji su dobri, odnosno dobri su ako im je sastav isključivo kikiriki. Edited October 1, 2018 by Ras Quote Link to post
ivy Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 meni se Granum ne svidja..a i Lucar mi se svidja samo zato sto je ukus punjenja iz stapica sa kikirikijem jer sam u proslom zivotu bila ozbiljno navucena Quote Link to post
zema Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 meni je delezov slani kikiriki sa biberom, ali ga nesto nema u poslednjih par meseci na fontani Quote Link to post
slepa živana Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 ja sam se navukla na lešnike. prošle zime sam par puta kupila u maksiju, lešnike, bademe, kako je šta bilo na sniženju, a i to je bilo preko 200 dinara za onu kesicu od 75 grama. sad kad sam na pijaci provalila da 100 grama lešnika košta 100 dinara, kupujem ko da ih dele džabe. da l ima nešto zdravo u tim lešnicima kad se već tovim? Quote Link to post
Jeremija Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Dobri su za potenciju... Quote Link to post
Recommended Posts