Zico Posted 9 feb 2019, 21:16:54 Kakav crni Rivaldo, mada sumljamTM da si namerno ovoliko promasio, bolje da si rekao Mira Adanja Polak, blize bi bio . Osvojio tri puta PL, igrao na na dva svetska prvenstva. Share this post Link to post
Zico Posted 10 feb 2019, 21:31:23 Jasno je to. Naravno, tacan odgovor je Bergkamp Denis. Share this post Link to post
mlatko Posted 10 feb 2019, 21:34:08 Jasno je to. Naravno, tacan odgovor je Bergkamp Denis.Ajoj meni zalicio na Olivera ali nije PLInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Share this post Link to post
porucnik vasic Posted 13 feb 2019, 13:49:00 Ух, ћале каже да је имао несрећу да брани у исто време као и Јашин...његова генерација... Share this post Link to post
Meazza Posted 13 feb 2019, 15:03:48 Ja bih rekao da je imao nesrecu da je posle njega dosao 1 Shilton... U svakom slucaju umro je jedan od najvecih. Share this post Link to post
John Coltrane Posted 13 feb 2019, 17:52:25 Mislim da sam negde kacio BBC dokumentarac o ENG repki koja je osvojila SP i o tome kako su ti ljudi ziveli posle toga, u nekom drugom vremenu bez miliona, sa akcentom na njihova zanimanja koja nisu imala veze sa fudbalom. Secam se da mi je knedla zastala u grlu gledajuci i slusajuci upravo Benksa. Share this post Link to post
189- Posted 13 feb 2019, 19:17:26 sports reference otvorio sajt i za fudbal: https://fbref.com/ Share this post Link to post
Deco Posted 14 feb 2019, 02:13:58 11 hours ago, Meazza said: Ja bih rekao da je imao nesrecu da je posle njega dosao 1 Shilton... U svakom slucaju umro je jedan od najvecih. Jes težak off, ali da priupitam... Jer imao Šilton neki težak raspad u karijeri u nekom trenutku? Mislim da mi je jedna od prvih stvari koje se sećam što se fudbala tiče da je baš mator branio na nekom velikom takmičenju i onako generalno služio za zajebavanje....tipa bio je nekad vrhunski golman a vidi ga sad. Ili sam pomešao to sa nekim drugim igračem? Share this post Link to post
ArleKino Posted 14 feb 2019, 09:22:20 7 hours ago, Deco said: Jer imao Šilton neki težak raspad u karijeri u nekom trenutku? Mislim da mi je jedna od prvih stvari koje se sećam što se fudbala tiče da je baš mator branio na nekom velikom takmičenju i onako generalno služio za zajebavanje....tipa bio je nekad vrhunski golman a vidi ga sad. Ili sam pomešao to sa nekim drugim igračem? 41 godinu je imao na SP 1990. Share this post Link to post
W.F.C. Posted 14 feb 2019, 11:07:40 Ali su stigli do polufinala i ispali na penale, ne secam se da je los bio. Share this post Link to post