Jump to content

Izlozbe

Featured Replies

3 hours ago, ultra plasticni said:

To su bili liberali. Komunisti preziru takvu burzoasku zanimaciju

sigurno, ali ne dovoljno da ne bi streljali poštenog vlasnika nekretnine na obilićenom vencu i tu napravili galeriju. ono jes bila prčvarnica od galerije.

• Replies 337
  • Views 46.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tri izložbe (Nadežda Petrović, Irwin, Kojine fotografije) 09.03.2024.   Krećemo autom, ubacujem jedan od diskova sa plejlistom za more. Sin počinje priču o uslovljavanju (sveže učio iz p

• imala sam sreću da u tokiju posetim izložbu teamLab planets tokyo. trodimenzionalna digitalna umetnost koja briše granice imeđu posetilaca i okolnog prostora. izložba se sastoji od svetlosni

• U intervjuu sa Ljubom Gamulin naše malo misto spominje se u kontekstu vukojebine, što ono uistinu i jeste.   Čitajući dalje, saznajem da je prva Sebastijanova kolekcija bila izrađena u stakl

Posted Images

jel josh traje taj grafichki kolektiv, mislim izlozba? ako se nanesem nekom greshkom.

Edited by gospa buba

Traje do 25.8. ako se dobro secam.

^Odličan info-hvala!

Na 149. strani publikacije i nešto aktuelno.

• 2 weeks later...

Kako Sumanovic majstorski slika sneg u ravnici! Em belo, em ravno, pomislio bi covek: dosadno i sta tu sad ima da se crta. Kad ono, divota.

Edited by halloween

• 2 weeks later...

Razume li se ko vredi li investirati u Janiciceve slike? Nacuo sam da bi mogle da budu na ceni u buducnosti a imam neki popust u Novembru pa ne bi bilo lose iskoristiti ukoliko su ove pretpostavke zdravorazumske... Gledam na ovo kao na investiciju, umetnost me ne zanima previse :)

• 5 weeks later...

kul je kako bivsa progres, a sadasnja beograd na vodi galerija promovise izlozbu joskina sijana. tako sto ne pise ime galerije, nego njena adresa. i sto je autor posta galerija stab.

stavili su sapu i na taj dio scene, moram na fijuk sajam dok i njega ne progutaju. 

27 minutes ago, morgana said:

stavili su sapu i na taj dio scene, moram na fijuk sajam dok i njega ne progutaju. 

:lol: zamisli to...

nego tu ne bi ni morali da stave šapu jer je većina toliko blazirana i odlepljena od realnosti da im praktično dobro dođu.

nego, ima u galeriji kolarčevog narodnog univerziteta to jest ustanove kolarac, izložba marka kresoje. ne znam o autoru ali skulpture su duhovite.

42787685_490275241452913_715298330092607

• 2 weeks later...

jbg some are born to sweet delight

• 2 months later...

Ovogodišnja Sculpture by the Sea

CfzBeCV.jpg

iC8QmBh.jpg

W1fdNbt.jpg

g1RlDGm.jpg

iWtPWIO.jpg

IRnJoXh.jpg

nV9MX5d.jpg