mustang Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 bez premisljanja - paolo koeljo - alhemicar.slazem se
Buck Naked Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 (edited) Ti to ponesen dešavanjima oko Polanskog? :DOnda može i "Paklena pomorandža", samo što navijači ne slušaju Betovena, čak ni navijači FK Jagodina. Edited September 30, 2009 by Buck Naked
MocaVukotic Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ti to ponesen dešavanjima oko Polanskog? :DLolita je iznimno opasna, a opasnost čak raste kako godine prolaze.
najgori Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mark cepmen je pruzio lenonu knjigu za autogram. knjiga je pronadjena kod reganovog atentatora dzona hinklija.prica o zlocudnosti je razradjena u filmu 6 degrees of separation (vil smit, donald saterlend)pominje se i u conspiracy theory (mel gibson)wiki link To Lenona ubilo?
MarlaSinger Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 (edited) zabranjenai jos jednaa ovu bih zabranila posto sam je u poslednjih 3 dana procitala 30 puta . Just kiddingcurici Edited October 4, 2009 by MarlaSinger
MarlaSinger Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 pih ne rade mi linkoviJedna od knjiga koju je Jung voleohttp://en.wikipedia.org/wiki/Hypnerotomachia_Poliphili
Buck Naked Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 U ovoj:se kao intro spominju:- The Prince (Vladalac, jelda)- Discourse on Method (Dekart)- Leviathan (Hobs)- Discourse on the Origin and Basis of Inequality Among Men (Ruso)onda kao hard kor- Komunistički manifest (naravno)- Utilitarizam (Mil)- Poreklo čoveka (ne vrsta! Darvin)- S one strane dobra i zla (Niče)- Država i revolucija (Lenjin)- The Pivot of Civilization (Margaret Sanger, o kontracepciji)- Moja borba- Budućnost jedne iluzije (Frojd)- Odrastanje na Samoi (hipi margaret)- Seksualno ponašanje muškaraca (Kinsi, samo tipovi navedeni)- The Feminine Mystique (Betty Friedan, feminizam, već je spomenuta)Birano društvo!
bradilko Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 U ovoj:se kao intro spominju:- The Prince (Vladalac, jelda)- Discourse on Method (Dekart)- Leviathan (Hobs)- Discourse on the Origin and Basis of Inequality Among Men (Ruso)onda kao hard kor- Komunistički manifest (naravno)- Utilitarizam (Mil)- Poreklo čoveka (ne vrsta! Darvin)- S one strane dobra i zla (Niče)- Država i revolucija (Lenjin)- The Pivot of Civilization (Margaret Sanger, o kontracepciji)- Moja borba- Budućnost jedne iluzije (Frojd)- Odrastanje na Samoi (hipi margaret)- Seksualno ponašanje muškaraca (Kinsi, samo tipovi navedeni)- The Feminine Mystique (Betty Friedan, feminizam, već je spomenuta)Birano društvo!ja procito bar pola ovog al 1 je Brodel-Mediteran!mlogo opaka knjiga u 2.
Buck Naked Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 (edited) Uuu, dobar si! Zbog Brodela, to jest. Edited October 5, 2009 by Buck Naked
Sludge Factory Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bakonjo, si citao Budućnost jedne iluzije (Frojd)?
Buck Naked Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Aha, to je kratko, a ima i prevedeno. Skoro pa jedino što od Frojda vredi, iako je osnovna teza opet pogrešna, ali čitati lepo.
Buck Naked Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 e, nemoj se vređamo. taj je bio neprikosnoveni idiot.
bradilko Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 e, nemoj se vređamo. taj je bio neprikosnoveni idiot.a Adler?
Recommended Posts