Frank Pembleton Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Sad će javni delatnik rošavog lica da napravi nastavak... Poslato sa WC šolje by BVK
pacey defender Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 stari dobri informer Puzigaća je, podsetimo, sa još 11 "grobara" osuđen za ubistvo Tatona u kontroverznom sudskom postupku, po mnogo čemu zasnovanom na nedovoljno dokaza. Iako su se naknadno pojavila tri svedoka koja su tvrdila da je francuski navijač sam pao u garažu na Obilićevom vencu 17. septembra 2009. godine i da ga tamo nisu bacili "grobari", Apelacioni sud nije odobrio ponovljeno suđenje.
nautilus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 puzigaci ce biti ponovljeno sudjenje zato sto mu je ranije sudjeno u odsustvu. bice tada interesantni medijski spinovi.
Lezilebovich Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 a zbog cega postoji "suđenje u odsustvu" kada se ono može/mora ponoviti kada dođe okrivljeni ?
nautilus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 da bi se moglo suditi i onima koji su uhvaceni, da bi se saslusali svedoci i ne bi strahovalo da neko umre dok traje postupak, da bi se lakse gonio kriminalac....
hazard Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Pa dobro, sada kada je uhvacen, on sluzi kaznu koja mu je dosudjena u odsustvu dok traje novi postupak, zar ne?
nautilus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 da, svo vreme provedeno u pritvoru se racuna u kaznu
hazard Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ono sto sam hteo da pitam je, posto je osudjen vec u odsustvu, on ne moze da se brani sa slobode, vec mora biti u zatvoru?
kobni zelaya Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Evo ja ću, i ako nisam pravnik, al' toliko znam :) - mora biti u zatvoru, ne samo zbog presude, već i zbog činjenice da se nalazio u bekstvu nekoliko godina, a bila je poternica raspisana za njim.
nautilus Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 pa ne mora :D ali nema tog sudije koji ce ga pustiti da se brani sa slobode u ovom slucaju.
Lezilebovich Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 bar neka dobra vest, dok apelacioni ne sjebe Za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine, Viši sud u Beogradu osudio je Đorđa Prelića na 12 godina zatvora. Sud je zaključio da je Prelić kriv za krivično delo teškog ubistva u saizvršilaštvu
nautilus Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 ostala je kvalifikacija tesko ubistvo. to je minimum 10 godina. kako je ta kvalifikacija ostala i ostalim uciniocima u njihovim zalbama to se nece menjati, prosto nece apelacija ici protiv svoje ranije odluke. jedino sto ce se mozda desiti jeste da mu smanje tu kaznu na minimum od 10 godina osim ako nije doslo doneke grube procesne greske pa ce se ponoviti postupak.
Recommended Posts