Jump to content
IGNORED

Umro Bris Taton, Francuz pretučen u Beogradu od huligana

borris_

Recommended Posts

Posted

nego, kad smo kod SSUS, ajd vi sto ste u belom svetu, javite kakav je prijem ove nove slike? bas me nesto zanima....

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

57

• yolo

41

• Eraserhead

36

• Idioteque

29

Posted
Klasika iz 20-tih i 30-tih. Prvo udarne pesnice prave i najavljuju haos po zemlji, a onda politicko krilo dolazi da kaze kako je samo ono sposobno da uvede red, plus demagogija o "ja ne volim, ali bezbednost, bla, bla". Ovo su klasici.
+1
Posted
nego, kad smo kod SSUS™, ajd vi sto ste u belom svetu, javite kakav je prijem ove nove slike? bas me nesto zanima....
Baš gledo maločas na BBC sajtu, ni pomena o pomenu. Stoji vest od juče otkako je čovek umro, dovode to u vezu sa nasiljem usled gej parade i generalnim porastom ultra-nacionalističkih i desničarskih "akcija".Na senzacionalističkom Sky Newsu ništa. Na rojtersu pričaju o štrajku JAT-a, ništa o ovome, ni na sajtu Gardijana, ni CNN-a.
Posted
pa sad, na stranu sto su to napisale dveri, ali medju pitanjima koja postavljaju ima i sasvim legitimnih, ali je to too much za sadasnju situaciju.
ma da. najstrasnije je to sto u tom clanku ima sasvim legitimnih pitanja ali je kontekst tako jasan. uostalom dobri stari fasizam uvek postavlja i legitimna pitanja, nista lakse nego koristiti trulez institucija i tupavost drzavnih funkcionera, u toj fazi fasizam se jako lepo snalazi u postavljanju legitimnih pitanja. neka od tih pitanja postavljena su i na ovoj temi ali u sasvim drugacijem kontekstu i sa sasvim drugacijom svrhom. do sada je u istoriji uvek tako bilo u propagandnoj fazi sa svrhom fasizacije javnosti i kasnije svih struktura drustva i kako vidim po tom tekstu dveri, nista se nije promenilo.
Posted
nego, kad smo kod SSUS, ajd vi sto ste u belom svetu, javite kakav je prijem ove nove slike? bas me nesto zanima....
U Italiji, su jedva registrovali slučaj u Srbiji, nemaju vremena od golih guzica, i Berlusconijevih skandala.Inače, ovde se svakih par nedelja navijači bodu noževima, mlate sa policijom, ili policajac nekoga slučajno rokne iz pištolja. Ili u Napulju nekog turistu zakači zalutali metak iz automata iz nekog drive-by-ja, pa neki turista i pogine. Tako da je to ovde više redovna administracija.
Posted
Baš gledo maločas na BBC sajtu, ni pomena o pomenu. Stoji vest od juče otkako je čovek umro, dovode to u vezu sa nasiljem usled gej parade i generalnim porastom ultra-nacionalističkih i desničarskih "akcija".Na senzacionalističkom Sky Newsu ništa. Na rojtersu pričaju o štrajku JAT-a, ništa o ovome, ni na sajtu Gardijana, ni CNN-a.
damn it! džaba sva parada i oštre osude, izgleda će morati stvarno da ih osude to make headlines.
Posted
damn it! džaba sva parada i oštre osude, izgleda će morati stvarno da ih osude to make headlines.
kakvi su, pre ce biti da ce to shvatiti kao znak da mogu da razvodnjavaju postupak godinama i da na kraju cak i ne osude na maximalne kazne sve optuzene za ovaj zlocin.
Posted

Ni kod mene nema još pomena; javljaju samo za sranje, ali ne i za pranje.

Posted
Ili u Napulju nekog turistu zakači zalutali metak iz automata iz nekog drive-by-ja, pa neki turista i pogine. Tako da je to ovde više redovna administracija.
:ph34r: 'Gomora' je ipak tačna?
Posted (edited)
:ph34r: 'Gomora' je ipak tačna?
Ih, i te kako. Pre par nedelja je neki nesrećni Rumun nastradao na pravdi boga. Sa skutera pucali na nekog, a ovoga zalutali metak pogodio u stomak, dok je ulazio u metro. Edited by Tresko
Posted
Evo kaku su dveri sve to upakovali.
da. zaboravih da napisem, ovaj text daje poruke koje su iste kao poruke Tome Grobara, samo sto je TG u formi malo umereniji. ovo se vec jasno vidi 1 koalicioni potencijal za eventualne izbore, ko ce sa kim, ko je ciji i slicno.
Posted

nemoj samo jos o koalicionom potencijalu. pa ovde danas svako sa svakim ima koalicioni potencijal.

Posted
Ih, i te kako. Pre par nedelja je neki nesrećni Rumun nastradao na pravdi boga. Sa skutera pucali na nekog, a ovoga zalutali metak pogodio u stomak, dok je ulazio u metro.
sta ti je razvijen svet! Skuterom se moze do metroa!
Posted
nemoj samo jos o koalicionom potencijalu. pa ovde danas svako sa svakim ima koalicioni potencijal.
joj. da. ma mislio sam na potencijal u zajednickom propagandnom nastupu.