kapetanm Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Da razjasnim - ja sam razumeo Alfonsa da ga interesuju informacije kakve rase postoje, kakvi su koji psi, saveti u vezi njih, itd, i zato sam postavio onaj sajt, nisam mislio na njegov oglasni deo, nisam ga nešto ni pratio - a da ima raznih, ima
Aće Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 kapetane i afterburnerko, nisam pomislio nista lose, a narocito ne u vezi vas dvoje, potpuno ste u pravu sto se tice informacija, samo sam izneo neke svoje utiske i iskustva kada sam video pomenuti sajt. podrzavam preporuku, samo bih uz nju dodao blagi oprez, ako dodje do nekih konkretnih razgovora tamo...
Afterburner Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 nisam pomislio nista loseja te tako i nisam shvatila :) i na kraju krajeva slozila sam se sa tobom po tom pitanju
Skyhighatrist Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 da sluša stormy, trebao bi otići u najbliži azil i udomiti nekog divnog napuštenog psića.+ milijun.
kim_philby Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 (edited) + milijun.i jos jedan. Edited October 24, 2011 by kim_philby
dranata Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 I jos jedan. Ima i na fejsu grupa MIla-naš heroj, mnogo prelepih kuca traži dom, među njima i jedan zlatni retriver, kojeg gazda ne može više da čuva. Prelep je.
Afterburner Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ijao kako slatkih pasa imato je mozda i najlepse i najbolje resenje
Кристофер Лумумбо Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 I jos jedan. Ima i na fejsu grupa MIla-naš heroj, mnogo prelepih kuca traži dom, među njima i jedan zlatni retriver, kojeg gazda ne može više da čuva. Prelep je.daj link
renne Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 http://www.facebook.com/milanasheroj odmah na prvoj strani
Alphons Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 (edited) to je mozda i najlepse i najbolje resenjenaravno da mi nije palo to na pamet, a deluje kao najbolje rešenje.edit : fala, renne. Edited October 24, 2011 by Alphons
prima Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 e al mislim da pored generalne ideje o onome sto ti treba, prvi kontakt ima odlucujucu ulogu, ono da li postoji hemija itd. znaci, zaljubljivanje.
Recommended Posts