Jump to content

Featured Replies

Da razjasnim - ja sam razumeo Alfonsa da ga interesuju informacije kakve rase postoje, kakvi su koji psi, saveti u vezi njih, itd, i zato sam postavio onaj sajt, nisam mislio na njegov oglasni deo, nisam ga nešto ni pratio - a da ima raznih, ima

• Replies 6.3k
  • Views 654.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Filozof manijak Evo udomljenog slatkiša...

• Bella 9 meseci 34kg

• Možda se neko seća ove fotografije iz aprila ove godine.   Ona više nije sa nama. Pre deset dana je zaspala zauvek. Dva dana pre trinaestog rođendana. Tumor.   Sada je ovde.  

Posted Images

kapetane i afterburnerko, nisam pomislio nista lose, a narocito ne u vezi vas dvoje, potpuno ste u pravu sto se tice informacija, samo sam izneo neke svoje utiske i iskustva kada sam video pomenuti sajt. podrzavam preporuku, samo bih uz nju dodao blagi oprez, ako dodje do nekih konkretnih razgovora tamo...

nisam pomislio nista lose
ja te tako i nisam shvatila :) i na kraju krajeva slozila sam se sa tobom po tom pitanju
da sluša stormy, trebao bi otići u najbliži azil i udomiti nekog divnog napuštenog psića.
+ milijun.
+ milijun.
i jos jedan.

Edited by kim_philby

I jos jedan. Ima i na fejsu grupa MIla-naš heroj, mnogo prelepih kuca traži dom, među njima i jedan zlatni retriver, kojeg gazda ne može više da čuva. Prelep je.

ijao kako slatkih pasa imato je mozda i najlepse i najbolje resenje

I jos jedan. Ima i na fejsu grupa MIla-naš heroj, mnogo prelepih kuca traži dom, među njima i jedan zlatni retriver, kojeg gazda ne može više da čuva. Prelep je.
daj link
to je mozda i najlepse i najbolje resenje
naravno da mi nije palo to na pamet, a deluje kao najbolje rešenje.edit : fala, renne.

Edited by Alphons

alphonse!!!!252429_192345637482155_122989474417772_546058_4352886_n.jpg

Joj ovi plavooki su adorable!

e al mislim da pored generalne ideje o onome sto ti treba, prvi kontakt ima odlucujucu ulogu, ono da li postoji hemija itd. znaci, zaljubljivanje.

o, bože... wub.gif