Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

Da razjasnim - ja sam razumeo Alfonsa da ga interesuju informacije kakve rase postoje, kakvi su koji psi, saveti u vezi njih, itd, i zato sam postavio onaj sajt, nisam mislio na njegov oglasni deo, nisam ga nešto ni pratio - a da ima raznih, ima

Posted

kapetane i afterburnerko, nisam pomislio nista lose, a narocito ne u vezi vas dvoje, potpuno ste u pravu sto se tice informacija, samo sam izneo neke svoje utiske i iskustva kada sam video pomenuti sajt. podrzavam preporuku, samo bih uz nju dodao blagi oprez, ako dodje do nekih konkretnih razgovora tamo...

Posted
nisam pomislio nista lose
ja te tako i nisam shvatila :) i na kraju krajeva slozila sam se sa tobom po tom pitanju
Posted
da sluša stormy, trebao bi otići u najbliži azil i udomiti nekog divnog napuštenog psića.
+ milijun.
Posted (edited)
+ milijun.
i jos jedan. Edited by kim_philby
Posted

I jos jedan. Ima i na fejsu grupa MIla-naš heroj, mnogo prelepih kuca traži dom, među njima i jedan zlatni retriver, kojeg gazda ne može više da čuva. Prelep je.

Posted

ijao kako slatkih pasa imato je mozda i najlepse i najbolje resenje

Posted
I jos jedan. Ima i na fejsu grupa MIla-naš heroj, mnogo prelepih kuca traži dom, među njima i jedan zlatni retriver, kojeg gazda ne može više da čuva. Prelep je.
daj link
Posted (edited)
to je mozda i najlepse i najbolje resenje
naravno da mi nije palo to na pamet, a deluje kao najbolje rešenje.edit : fala, renne. Edited by Alphons
Posted

alphonse!!!!252429_192345637482155_122989474417772_546058_4352886_n.jpg

Posted

e al mislim da pored generalne ideje o onome sto ti treba, prvi kontakt ima odlucujucu ulogu, ono da li postoji hemija itd. znaci, zaljubljivanje.