Frau Gabrijela Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 fala, ljudi, sto razumete. joj, kakav pogled. i ja razumem, ali nikad ne znam šta da napišem u ovakvim situacijama.
renne Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 fala, ljudi, sto razumete. gde da ne razumem, vidiBarni je otišao u pseći raj, posle lepih 17 godinica života :(
kgmr Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 o bogo. gde je umro? a je l' se mucio?sto se pogleda tice, ko i svaki ker, bila je podvojena licnost, imala je i ova izdanja (u najboljim danima je imala 40kg):
Aće Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) fala, ljudi, sto razumete. gde da ne razumem, vidiupoznace se sada svi oni... :( Edited October 11, 2011 by garoviks
renne Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) mučio se dosta poslednjih dana, počupao svu dlaku, morali smo da ga uspavamo Edited October 11, 2011 by renne
dunja Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 @garoviks: joooj :wub:koliko ima?renne & kingmejkerka: zao mi zbog vasih kuca :(Moji roditelji imaju nemackog ovcara (ovcarku?) i bretonca (-ku?) i jako su za njih vezani. Psi su ih nekako izvukli iz bedaka kad smo brat i ja zakazali sa unucima i sad ne mogu da se odvoje od njih. Svaki put kad pomislim da se psima nesto moze desiti se neverovatno izbedacim. Neverovatno je koliko te zivotinje mogu i da pruze i da upiju.
Aće Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 @garoviks: joooj :wub:koliko ima?renne & kingmejkerka: zao mi zbog vasih kuca :(Moji roditelji imaju nemackog ovcara (ovcarku?) i bretonca (-ku?) i jako su za njih vezani. Psi su ih nekako izvukli iz bedaka kad smo brat i ja zakazali sa unucima i sad ne mogu da se odvoje od njih. Svaki put kad pomislim da se psima nesto moze desiti se neverovatno izbedacim. Neverovatno je koliko te zivotinje mogu i da pruze i da upiju.pa imao je samo 6 meseci kada je otisao, pre dve godine... zato sam i rekao da ce se svi oni sada upoznati
dunja Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 pa imao je samo 6 meseci kada je otisao, pre dve godine... zato sam i rekao da ce se svi oni sada upoznatiah... :(tuzan dan na psecem topiku.
Кристофер Лумумбо Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 uh, zao mi je ljudi :(lindin brat je uginuo pre neki dan od psece kuge, ne znam ni sta je to. bas sam se uplasio.
Aće Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 verovatno od macije, koja se pogresno tako zove, jer nema nikakve veze sa mackama. ustvari je parvoviroza, jedna od najzajebanijih bolesti za stence, samo oko 5% je prezivi. one obavezne vakcine su izmedju ostalog i protiv toga. virus je skrnav do jaja, razara creva, a moze da prezivi na nasim temperaturama spoljnim i sobnim po 6-7 meseci. prakticno svaki pas ga moze nositi u sebi, ali ako je pravilno vakcinisan, imunitet ga dobro brani. zato ne treba ni u kasnijim godinama nikad zaboraviti redovnu vakcinu. moj psic koji je uginuo pre dve godine imao je neke slicne simptome, ali ipak nije bilo to, vec neki poremecaj u funkciji creva.ako ste ti ili neko od tvojih ko je u kontaktu sa lindom, bili blizu prostora gde je taj pas boravio, nije zgoreg preventivno prebrisati podove i obucu varikinom rastvorenom u vodi (cepic ili dva na 5-10 litara vode), ona jedina ubija virus. ona bi trebalo da je dobro zasticena jer je dobila sve vakcine, ali virus ima i neke jebene modifikacije, pa za svaki slucaj.
InvisibleLight Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 (edited) good luck charm :) Edited October 12, 2011 by InvisibleLight
Recommended Posts