kapetanm Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 nije ti ta metoda bas nesto. onda pas koji voli da bude napolju nikad nece piskiti, da ga ne bi vodili kuci. ali jeste preporuka da mora da piski dok je napolju, dok ne piski, niko ne sme kuci. psa treba nagraditi odmah posto nesto dobro ucini da ne bi posle nagadjao za sta je nagradjen. svakakve oni stvari povezuju. tako je pas moje drugarice povezao zoger sa piskenjem, ona uvek cistila za njim. povezao pas, ali pobrkao uzrok i posledicu, pa bi se onda upiskio svaki put kad bi ona bilo kojim povodom izvadila doger :Dpa treba strpljenja - ja sam znao da cekam i po dva sata da kenja,bez obzira sta on radio. Uostalom, moze se pogoditi priblizan trenutak, prema tempu obroka, spavanja, itd.
cmrlj Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) mozda da sacekamo da se javi kojot da kaze sta mu treba, dok mi pricamo o osnovama moguce je da se vec tri cirkusa otimaju o lindu Edited August 19, 2011 by cmrlj
Кристофер Лумумбо Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 mozda da sacekamo da se javi kojot da kaze sta mu treba, dok mi pricamo o osnovama moguce je da se vec tri cirkusa otimaju o linduhahahaupravo mi treba ovo o cemu pricate, plus one klasicne komande. danas sam je setao ceo dan, a drustvo joj je pravila jedna veoma inteligentna i odlicno iydresirana kuca. mnogo brze uci kada gleda nju neg kada joj ja objasnjavam.
darling Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) ja sam za slobodne pse samerhila. pusti je da zivi, sve sto joj treba naucice sama. daj sad slike, da vidimo koliko je porasla. Edited August 19, 2011 by darling
Кристофер Лумумбо Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) slikacu je sutra, sada spava. mnogo je lepa.rekao sam nekim ljudima da joj naprave kucicu ali slaba vajda od toga. da nije ovo previse mala kucica za nju?http://www.limundo.com/kupovina/Za-kucne-ljubimce/Oprema-i-Hrana/Kucica-za-psa/2587821jel moze negde da se narucica neka bolja? Edited August 19, 2011 by kojot
kapetanm Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) jeste mala. Mora imati mesta da se okrene u njoj kad poraste + jos malo lufta.edit: Skupo bre za limundo Edited August 19, 2011 by kapetanm
Кристофер Лумумбо Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 kojote, kamo slike stalno zaboravljam aparat. bice ovih dana.
Avik Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Britu je ujela pčela i to na usnici. :( :( :( Siroče moje, kud se ne vidi što je malo, pa još i sa natečenom usnom, ko u Louisa Armstronga :(
dare... Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Tajni agent Tea u sestričininoj kreaciji...
kim_philby Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 (edited) danas je neki maltezer u parku gricnuo lobeliju za nozicu. bilo krvi, kapljali, mi se vise uplasii od nje i isli kod veterinara. covek je previo, dao antibiotike i to je bilo to.da li sam ja panicar kada za svaku ovakvu situaciju trcim kod lokalnog cika doktora? Edited September 14, 2011 by kim_philby
Recommended Posts