halloween Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 @mustang Mislim da to sto ne zakopava pokazuje koliko je nonsalantan, bezbrizan tj. dominantan. Ne moze mi niko nista, sto da zatrpavam tragove, ne krijem se, a ako nekom smeta, nek pokupi za mnom.
mustang Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) 5 hours ago, halloween said: @mustang Mislim da to sto ne zakopava pokazuje koliko je nonsalantan, bezbrizan tj. dominantan. Ne moze mi niko nista, sto da zatrpavam tragove, ne krijem se, a ako nekom smeta, nek pokupi za mnom. vala takvo mu je i ponasanje cek da ostavim sliku nisam dugo....muz je rekao da izgleda ko red neck naspram njegove najbolje drugarice koja je totalna divljakusa...oni nisu namontirani, tako su uhvaceni na deli Edited March 27, 2019 by mustang
mustang Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) @ivy ta njuska bi bila izmazena i izljublejna dok me ne bi ujela Edited March 27, 2019 by mustang
adam Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 52 minutes ago, Majo said: ijaoooooo! tvoj? sto reko dasko - povracam od zavisti.
Lancia Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 ma jok Adame, samo sam ga gledao pola sata jutros uz kaficu, pa da podelim s vama. predivan prasac
darling Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) On 1.4.2019. at 4:18, Zico said: al super kako borderi izlaze u paru. i onda ovaj zadnji smisni. ma svi su. najdivnija bica na svetu su dobrocudni psi 22 hours ago, Majo said: jel taj plavookac neka rasa? lici na nosatu ajkulu cekicarku Edited April 6, 2019 by darling
foto Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 On 5.4.2019. at 10:34, Majo said: prelepo prasence. mada sa monoklom su neodoljivi.
adam Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 On 5.4.2019. at 10:39, Majo said: ma jok Adame, samo sam ga gledao pola sata jutros uz kaficu, pa da podelim s vama. predivan prasac predivan definitivno. @darling jab rekao da je ovo bul terijer mladunce, verovatno... sta je, da je - potpuni car!
zmanic Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Mislim da je mini bull terrier.Odlčna, klovnovska rasa, ali upropašćena ovom novom modom slovnovski zakrivljenih njuški i zakrivljenih profila koji ih guše dok trčkaraju.Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
mustang Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) meni nije jasno sta je to interesantno u engleskom buldogu. ja te pse kad vidim, meni se srce stegne. nema koji tesko ne dise, krecu se jedva, za sta sluzi taj pas?!? mucenik, toliko je postao invalid, daleko je to od potomka vukova. nema ni jednog da znam da mu nesto ne fali kao da ga ljudi kupuju radi prestiza. Edited April 7, 2019 by mustang
InvisibleLight Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 ovo mi juce ulepsalo dan, prica iz kraja, najvise reakcija rexa kad je ugledao gazde, ima u videu u komentaru ispod objave. kolika sreca!!!
Recommended Posts