JozoMujica Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Ovako isto i moje kuče radi kad dobije šuplju kost da se zabavlja.
Aion Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Svi vole labradore https://www.pinterest.com/pin/225461525081182625/
zmanic Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Admiral, za deset dana prvi rođendanSent from my Redmi 4X using Tapatalk
mustang Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 (edited) big boy moja beba i ja. mora da se uvali kod mene kad nesto radim na kompu, ziv nije. bila mi drugarica u gostima, dva dana, kaze psa sa ljudskim ponasanjem jos nije videla kao ivana. eto kad vaspitavas umesto da treniras pseto. i kako me slusa idi pij vode idi jedi sapice (krene da dize sape posle napolje da mu ocistim, najsladji je kada dize zadnju jednu pa drugu) ajd na spavanje (u krevet u spavacu sobu) nadji kosku (da je glodje) pa gde je mamina beba (odmah dotrcava, na dve noge se dize da ga dignem i da se mazimo) da usice vidimo (dodje do mene da mu pregledam ili ocistim usi) i kako se ujutru mazimo, miran mi lezi dok ga ceskam i dok se razbudjuje sedimo na kaucu, svaka na jednom cosku, on dodje do mene, nasloni se i zaspi sa glavom na grudima dok ga ceskam a nas dve pricamo .... Edited February 26, 2019 by mustang
Musky Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Tosa-Inu ženka sa 11 meseci...sada ima oko 65kg.
Sara Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 pomislila sam ali bolje da pitam, nisam videla nijednu uzivo nikad
Musky Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 U odnosu na sve molose, kod Tose je razlika između mužjaka i ženke možda i najveća...znatno manja glava, fanoni, labrnje i blaži stop. Ali su zato ženke lakše za održavanje, nategnute i nose tu masu sa lakoćom.
kud u maglu Simoviću Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 mnogo lep pas a koliki je u punoj snazi?
Sara Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 navodno, izvan Japana ima jako malo kvalitenih primeraka, a i u Japanu ih je sve manje kad su tose u pitanju originalni karakter bi trebalo da bude opsta netrpeljivost prema svemu sto mrda osim prema vlasniku. znas li kakvog je temperamenta ona?
zmanic Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Matično leglo rase je pod pokriveteljstvom japanskog cara lično. Jedina dva balkanca koji su dobili pse iz tog kennela, sa svim počastima su Dragiša Binić i hrvatski borac Cikotić.To su javno potvrdjene informacije.Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
zmanic Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Karakter rase je jasan: japanski borbeni pas, iliti čupavi pitbull na japanski način.Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Recommended Posts