Aion Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Meni najbolji trenutak kada mama ukapira da ih Kinez zeza.
Sara Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Zna ona od početka da on zeza, samo je preterao. Jeste, izraz njenog lica je
Jeremija Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Kakva drskost da diže šapu na gospodara, odmah sam znao da je ženka...
Sara Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 zato su ova dvojica što se krljaju oko činije sigurno muški
slepa živana Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 šta je ovo? natapirani šarplaninac? koja vrsta pasa ima najduži rep?
Sara Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Hajde ona, to još mogu da razumem, ali kako štence nauče da svaki ide na svoju činiju to mi nikad neće biti jasno. Jednom sam imala 4 šteneta i to je bila raspuštena banda gnjavatora, rođena majka nije mogla da ih istrpi
mustang Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 (edited) mene sve ovo nervira, zahteva dresuru umesto vaspitavanja. a da ne pricam o stencima u meku....asocijalizacija, pad imunog sistema ma sta hoces....zbog nekog bolida koji je hteo da ispadne faca Edited January 29, 2019 by mustang
InvisibleLight Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 kako je besna i ljubomorna ovako i ja nekad mazim igracku i kiki poludi jutros je s terase lajala na dva bernska planinska psa u setnji. onda, posto ne moze da dopre do njih, uzme neku igracku i krene da je treska o pod levo-desno nenormalnom brzinom i intenzitetom
Recommended Posts