renne Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Kod nas ih ima baš retko...Ima ga kumaIšla u Brčko po njega, ovde ih baš slabo imaZnaš da imam slike sa njim
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 33 minutes ago, ToniAdams said: +1 BPX pseto ne razumem ja sam ih vidjao po savi, al upsdljivo manje od drugih rasa. oliver mlakar ima uzgajivačnicu
Sara Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 ima dosta crnih, belog nikad nisam videla bije ih glas da ne umeju da plivaju ali dokazano da to nije istina
slepa živana Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 taj crni mi izgleda ko crni šanucer s amputiranim nogama. a ovi beli odrasli su prilično namćorasti po mom iskustvu.
InvisibleLight Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 uginuo je Boo, zbog tuge za njegovim Buddy-jem bas usran dan
Jeremija Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 (edited) 4 hours ago, InvisibleLight said: uginuo je Boo, zbog tuge za njegovim Buddy-jem bas usran dan E, sad si me baš ražalostila, moji omiljeni smajliji na Facebook-u. https://www.bbc.com/news/newsbeat-46931245 Edited January 19, 2019 by Jeremija
InvisibleLight Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 da, bas sam se isplakala..legende, slatkisi moji
mustang Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 slatkis mali rip :( ivan je poceo da mi redovno cupa kosu. ne znam koja mu je to fora. najgore je kada vozim pa me povuce za rep muski, zakuca mi glavu za naslon. objasnjavam da nije u redu ali njemu kao da je zabavno. osim kad me nema preko 6 sati, tad iz besa skace da pocupa. na internetu milion razloga zasto...a htela bih da ga odviknem od toga
Recommended Posts