January 18, 20196 yr 11 hours ago, slepa živana said: jesu to oni škotski terijeri? Zapadnoškodsk beli terijer iz zapadnog Hajlenda... da se neko ne uvredi.
January 18, 20196 yr 28 minutes ago, vladavsnarod said: Zapadnoškodsk beli terijer iz zapadnog Hajlenda... da se neko ne uvredi. :D ja se izvinjavam! nikad ne mogu da zapamtim naziv te rase. imali su neke komšije u zgradi gde radim štene... inače mi nije bila interesantna ta rasa, ali ovo štene je bilo neverovatno. čupavo ućebano, zvala sam ga ježa i kako ga pogledaš, poludi od sreće da se mazi i da se igra
January 18, 20196 yr 26 minutes ago, Frile said: poznat i pod nazivom "westie terrier", a kod nas "vesti" ... i kao white polovina skoča "Black & White"...
January 18, 20196 yr 2 hours ago, JozoMujica said: ... i kao white polovina skoča "Black & White"... meni crni extra pseto. ako ikada budem imao psa biće crnjo
January 18, 20196 yr 1 hour ago, ToniAdams said: Opa! Jel za pare? iz hira. a jednom je na keju nasla 1000 dinara, obucena ko za tartufe @crni pas, svi ih izbegavaju:( nije cudo sto je crni pas simbol depresije:( volim ih svih boja i velicina, postadoh ludak najveci
January 18, 20196 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: meni crni extra pseto. ako ikada budem imao psa biće crnjo a koja je rasa taj crni?