vladavsnarod Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 11 hours ago, slepa živana said: jesu to oni škotski terijeri? Zapadnoškodsk beli terijer iz zapadnog Hajlenda... da se neko ne uvredi.
slepa živana Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 28 minutes ago, vladavsnarod said: Zapadnoškodsk beli terijer iz zapadnog Hajlenda... da se neko ne uvredi. :D ja se izvinjavam! nikad ne mogu da zapamtim naziv te rase. imali su neke komšije u zgradi gde radim štene... inače mi nije bila interesantna ta rasa, ali ovo štene je bilo neverovatno. čupavo ućebano, zvala sam ga ježa i kako ga pogledaš, poludi od sreće da se mazi i da se igra
Frile Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 poznat i pod nazivom "westie terrier", a kod nas "vesti"
JozoMujica Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 26 minutes ago, Frile said: poznat i pod nazivom "westie terrier", a kod nas "vesti" ... i kao white polovina skoča "Black & White"...
InvisibleLight Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 kik razbila jednog vestija. jedince moje ratoborno.
Jeremija Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 JBG, i ti svašta pitaš, znaš kako se u Srbiji živi, a mora da se jede...
kud u maglu Simoviću Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 hours ago, JozoMujica said: ... i kao white polovina skoča "Black & White"... meni crni extra pseto. ako ikada budem imao psa biće crnjo
InvisibleLight Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 hour ago, ToniAdams said: Opa! Jel za pare? iz hira. a jednom je na keju nasla 1000 dinara, obucena ko za tartufe @crni pas, svi ih izbegavaju:( nije cudo sto je crni pas simbol depresije:( volim ih svih boja i velicina, postadoh ludak najveci
slepa živana Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: meni crni extra pseto. ako ikada budem imao psa biće crnjo a koja je rasa taj crni?
ToniAdams Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: škotcki terijer +1 BPX pseto
Recommended Posts