čekmeže Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Juče ujutru vozim kroz šumu, pored puta parkiran auto, dva čoveka i odrasli vučjak. Jutros prolazim ponovo, ovoga puta samo je vučjak tu, kola nema..
Jeremija Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 47 minutes ago, čekmeže said: Juče ujutru vozim kroz šumu, pored puta parkiran auto, dva čoveka i odrasli vučjak. Jutros prolazim ponovo, ovoga puta samo je vučjak tu, kola nema.. Ko zna šta se tu desilo, ja bih proverio da nema dugmića pored puta...
čekmeže Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 2 hours ago, darling said: taj pas sad ima samo tebe. Slabe su mu šanse u tom slučaju.
Sara Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 23 hours ago, čekmeže said: Slabe su mu šanse u tom slučaju. nemoj da se potcenjuješ, budi hrabar i prepusti se neočekivanom
čekmeže Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Prodaj sve, kupi bicikl i kreni na put oko sveta na pedalama.
bradilko Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 e pa baš sam.. dva sata tražim jednog psića koga hranim koji ima povređenu nogu i nema ga nigde. još ovde pao sneg i hladno je i juče hoću neću da ga dovedem kući pa makar samo dok traje ova zima. mali sve nešto laje na pse a mršav je i slab i možda ga je neko udario. već mi se desilo nešto ovako da ne uradim ono što treba.
Skyhighatrist Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 (edited) Edited January 17, 2019 by Skyhighatrist
roksi Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 ijaoo kakve medene blente +rispekt za pacijenta
Recommended Posts