duda Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 pa jeste, ne zvuči alarmantno ali meni je baš teško da ga slušam, imam osećaj da se muči rekao mi vlasnik da mu za večeras skuvam piletinu, šargarepu i pirinač, pa to sve onda na gusto, naravno bez kostiju, pa ako ga ne prođe do sutra, onda kod doce, nema druge
ToniAdams Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 daj mu slobodno tabletu medicinskog uglja za ljude. ako je necim pokvario tibu il se malo otrovao necim sto je negde nasao, to ce pokupiti toksine.
duda Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 daj mu slobodno tabletu medicinskog uglja za ljude. ako je necim pokvario tibu il se malo otrovao necim sto je negde nasao, to ce pokupiti toksine. hvala ti na savetu, pošto sam ja neiskusna, još mi pomozi, kako je tj. sa čime najbolje da mu dam tabletu, da bi je progutao ?
duda Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Btw, šta je jeo juče i koliko puta? :) pa samo je jeo svoju hranicu, to su one granule ali problem je što imamo veliko dvorište i šta znam, neko je mogao i nešto da ubaci, a često i ptice ispuste koješta a on je halapljivo kuče
ToniAdams Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 hvala ti na savetu, pošto sam ja neiskusna, još mi pomozi, kako je tj. sa čime najbolje da mu dam tabletu, da bi je progutao ? ma neko parcence mesa, u svakom slucaju. umotaj i nek capi.
Haralampije Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 ostavljen mi mali džek-rasel na čuvanje dosta je živahan, međutim, od juče ga muči stomak, stalno pravi neki zvuk i napor kao da hoće da povraća, a ne povrati možda je samo jednom ili dvaput bljucnuo malo nekakve sluzi i dalje normalno jede šta da radim, da li da nešto probam sama ili da ga odmah vodim veterinaru ? Ako je veseo i normalno jede, verovatno nije nista."Normalno" je da psi nekad povrate,bog im dao tu mogucnost za razliku od nekih drugih zivotinja.Mozda se samo prejeo,mozda je stvarno nesto nasao u dvoristu sto je progutao..Ako mu se raspolozenje promeni,dobije proliv i nastavi da povraca - ipak ga odvedi veterinaru
duda Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Hvala svima. Pobacu sama sa ugljem i dijetalnom hranom pa cemo da vidimo do sutra.
zmanic Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ne dozirajte aktivni ugalj sami! Verovatno ste samo preterali sa hranom pošto nije vaš pas i ne poznajete mu navike. Pirinčana supica bez masnoće i začina i smanjite količinu granula. Ako mu par dana posle toga nije bolje vodite kod veterinara. Imate li travu u dvorištu i da li pas gricka vrhove oštre trave ???
duda Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) ma nisam preterala sa hranom, pas je tek od sinoć pod mojoj pažnjom, a problemi su počeli malo i pre toga imamo travu u dvorištu, ali rekla mi devjčica čiji je pas, da on kada gricka travu, to onda znači da ima probleme sa stomakom tek sad sam saznala da je preksinoć imao proliv kada ga je ta devojčica šetala pas nije promenio dvorište, samo su njegovi otišli, a ja sam ostala na istoj adresi Edited July 7, 2016 by dùda
beta Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 ako danas nastavi sa bljuckanjem povedi ga do veta. možda je nešto smazao a možda se i prehladio pa bljuje šlajm.
ToniAdams Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) Ne dozirajte aktivni ugalj sami! pa nije sami, keru velicine otprilike dzek rasela, cak malko manjem, sam davao 1 tabletu, po uputu veterinara. covek pije i do 3put po 2 kad ima livpro. a na koji nacin inace moze da se nesto lose dogodi od uglja? Edited July 7, 2016 by ToniAdams
darling Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 imamo travu u dvorištu, ali rekla mi devjčica čiji je pas, da on kada gricka travu, to onda znači da ima probleme sa stomakom meni moj vet rekao da je ovo zabluda i da psi jedu neku travu zato sto im se svidja ukus, inace im uopste nije potrebna ni za zivot, ni za samolecenje.
Time Crisis Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 ma nisam preterala sa hranom, pas je tek od sinoć pod mojoj pažnjom, a problemi su počeli malo i pre toga imamo travu u dvorištu, ali rekla mi devjčica čiji je pas, da on kada gricka travu, to onda znači da ima probleme sa stomakom tek sad sam saznala da je preksinoć imao proliv kada ga je ta devojčica šetala pas nije promenio dvorište, samo su njegovi otišli, a ja sam ostala na istoj adresi Ako ima i proliv i povraća onda najbolje kod veterinara što pre.
JozoMujica Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) ostavljen mi mali džek-rasel na čuvanje dosta je živahan, međutim, od juče ga muči stomak, stalno pravi neki zvuk i napor kao da hoće da povraća, a ne povrati možda je samo jednom ili dvaput bljucnuo malo nekakve sluzi i dalje normalno jede šta da radim, da li da nešto probam sama ili da ga odmah vodim veterinaru ? Odvedi ga negde u travu da se napase i ispovraća. AKo i nakon toga bude imao problema, dijeta na pirinču i piletini. Trebalo bi da prođe za dan-dva. Edited July 7, 2016 by JozoMujica
Recommended Posts