Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

ovo vredi videti pa razmisliti imaju li psi (i kakva su im) osećanja prema nama:

Kada je vlasnik boksera Adam došao u Dogwoods Play and Stay hotel za pse po svog Hanibala, dočekao ga je ne tako raspoložen ljubimac.

Adam je na društvenim mrežama podelio reakciju svog psa, koji je bio nezadovoljan time što ga je vlasnik toliko dugo smestio u hotel. Kada je došao da ga pokupi, dočekali su ga nimalo oduševljeni pogledi Hanibala, a ne uobičajeno radosna reakcija psa.

Pogledajte kako izgleda kada je, za promenu, pas ljut na vlasnika.

https://www.youtube.com/watch?v=rHbErRmXLOk

Posted

Haha kakva faca, tako je i meni moja zarezala na mene kad smo se preselile i kad sam je ostavila po uobicajenom programu na par sati, samo u novom prostoru...od straha mozda ako je mislila da je neki uljez, ili je bila ljuta :D

Posted (edited)

Moj pas ne drami kad ostane sam i raduje se kad se vraćamo ako smo izlazili iz kuće jedno po jedno, ali, ako izađemo svi zajedno i ostavimo ga, kad se vratimo pravi scene sa sve dranjem, mlaćenjem glavom i bacakanjem  :D

Edited by Notorious
Posted

Zato bi čipova je trebalo da bude obavezno pa da moron koji tako ostavi psa plati doživotno izdržavanje za njega. Ljudi nikako da shvate da životinje nisu igračke koje nabave detetu i služe dok se dete ne izigra.

Posted

Nisam siguran.

Znamo se kakvi smo. U početku bi bilo svakakvih kazni, a posle bi se ljudi dovijali na najsurovije načine da se otarase psa kojeg su se zasitili. Dok je to pomodarstvo bez znanja prisutno u ovolikoj meri, dok svaki selebriti degen šeta psa od iljadu evra neće biti pomaka na bolje.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Posted

Čipovanje i jeste obavezno. Problem su kaznene odredbe i efikasnost prekršajnih sudova. Najčešća kazna je 5000 dinara i to za par godina kad se završi postupak, a vrlo često se ovakvi neodgovorni vlasnici kazne samo opomenom. 

Posted

Moje je da agitujem, a vi kako želite:

• 2 weeks later...
Posted

U organizaciji APBT kluba Srbije, u nedelju 15.05.2016. godine, održana je osma po redu, sada već međunarodna manifestacija Pitbull Show VIII.

Učestvovalo je 29 pasa iz  Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Srbije i jedan pas iz Holandije (van konkurencije).

Uskoro ćemo objaviti zvanične rezultate po svim kategorijama. 

Od rasa pasa najzastupljeniji su bili pitbulovi i stafordi, nastupilo je i nekoliko malinoa i jedan rotvajler. Za sada samo malo slika i podatak da je pas sa najboljim rezultatima (150 poena), koji je poneo i titulu BIS, po odluci sudija:

- Buba (Little Bug), vl. Maro Soric, iz Hrvatske:

0ufogoc.jpg

StDR9yi.jpg

hMl8C3d.jpg

gIlpiL8.jpg

LJU4IG6.jpg

t0Pg13x.jpg

4i5HArB.jpg

Napomenimo da je vreme bilo klasično jesenje karakteristično za pozni beogradski oktobar, te da smo prezadovoljni kvalitetom pripremljenih pasa, stalnim napretkom u rezultatima kod favorita u svim disciplinama i ostvarenim rezultatima, brojem učesnika i postignutim nivoom organizacije.

Utisak dana, bar po meni fer plej kod svih učesnika:

• bugarski predstavnik hendlluje direktnog konkurenta iz Novog Sada u Long jumpu, kako bi se ostvarili što bolji rezultati, bez obzira na plasman svog psa, i pored toga što vlasnik iz NS želi da odustane, što zbog sebe što zbog blata do kolena.
  • domaćin - organizator nije ni izveo svog psa na pobedničko postolje, i pored odličnih rezultata, jer u svojoj kategoriji Gala nije imala konkurenciju.

Da je postojala nagrada za najsmešniji nastup, poneo bi je vlasnik psa Diego (iz Makedonije). Od svih igračaka na ovom svetu, Diego "radi" samo na dečiju plastičnu pušku sa vodom, a u long jumpu skače samo sa suprotne strane, sasvim solidno za svoju težinu.

Hvala svima na učešću, a sponzorima na velikoj podršci!

Posted (edited)

Tabela bodovanja sa "Apbt Show Serbia VIII"

Kategorija: 13,5-18kg
1.mesto: Gala - 150poena (wc: 220 hj 170 dp 6.08 tr: 432 lj: 2m)

Kategorija: 18-22,5kg
1.mesto: Little Bug (140poena) (wc:290 hj: 190, dp: 4.08s tr: 669m lj: 4m)
2.mesto: Ajs (70poena) (wc: 270, hj: 180, dp: 500, tr: 556, lj: 2.7m)
3.mesto: Bobi (60poena) (wc: 230, hj: 160, dp: 3.85, tr: 465m, lj: 2.6m);

Kategorija: 22.5-27kg
1.mesto: Jar Jar (130poena) (wc: 290, hj: 180, dp: 3.38s tr: 803m, lj: 4.5m)
2.mesto: Stela (70poena) (wc: 260, hj: 210, dp: 3.98s tr: 530m lj: 4,)
3.mesto: Ari (50poena) (dp: 3.98s, tr: 706m, lj: 2.4m)

Kategorija: 27-31kg
1.mesto: Laki (90poena) (wc: 280 hj: 2m dp: 3.62s tr: 533m lj: 2.3m)
2.mesto: Dzoni (70poena) (wc: 280 hj: 210 dp: 4.03s tr: 482m lj: 4)
3.mesto: Iron (60poena) (wc: 310 hj: 190 dp: 3.61 tr: 467m)

WC = Wall Climbing 
HJ = High Jump 
DP = Drag pull (sprint pull)
TR: Treadmill Race
LJ = Long Jump

Posebno se zahvljujemo :

Passion Dogs Europe (Marcin Szymański & Róża Szymańska) za kvalitetne ogrlice koje su dodeljiene pobednicima, 

Train Your Dog .eu (Georgi Lyubomirov Simeonov) hvala za obezbedjenu  tred mill traku i disciplinu sprint pull,

-Dogsupplement.bg- хранителни добавки за кучета (Антон Златанчев) za suplementaciju koja je obezbedjena pobednicima,

-MC Monogamija za najave kao i do sada, a uskoro novi projekti, 

-Trainer Novafoods - Nas glavni sponzor sa granulama za pse,

-S Vaga (Slobodan Krnjajic) uvek uz nas!, 

Tv Kopernikus na svim reportazama i najavama za koje nam izlaze u susret, 

Novosti - Revija Zov na svim izvestajima i najavama manifestacija, 

KLUB SPORTSKIH BULLDOGA HRVATSKA (Mario & Puškarić) , 

-AleksandrU Zolicu , 

Weight Pulling & Sporting Dogs Bulgaria (Madjurov & Rosen)

Kako je okom kamere ovaj skup video vlasnik rotvajlera : 

https://www.youtube.com/watch?v=nDGARslVn3o

Edited by zmanic
  • 1 month later...
Posted

ovaj malisan se izgubio kod fontane, a navodno je vidjen u blokovima

65c28ed8-3fdf-4e5d-97e4-741db0f0c80e.jpg

zove se bilbo. 

ako ga neko vidi neka ga za drzi i javi na 065 357 38 48

• 2 weeks later...
Posted

ostavljen mi mali džek-rasel na čuvanje

dosta je živahan, međutim, od juče ga muči stomak, stalno pravi neki zvuk i napor kao da hoće da povraća, a ne povrati

možda je samo jednom ili dvaput bljucnuo malo nekakve sluzi

i dalje normalno jede

šta da radim, da li da nešto probam sama ili da ga odmah vodim veterinaru ?

Posted

probaj sama :D

ako je samo bljucnuo, a normaln jede i raspolozen je, ne zvuci mi alarmantno.