Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

Ti si jedan dobar čovek!

:ziga:  :ziga:  :ziga:  :ziga:  :ziga:

Bravo!Daj boze da su bar malo sisali kolostrum i da se izvuku  :thumbsup:

Posted (edited)

Bravo!Daj boze da su bar malo sisali kolostrum i da se izvuku  :thumbsup:

Nazalost, mislim da nisu jer su otprilike baceni odmah, bili su jako mali kad sam ih nasao. Veterinar kod kojeg sam bio mi je dao nesto odstampano gde pise kako se vestacki hrane stenci ali je isto tako rekao da ne ocekujem mnogo tj da su im sanse male. Sad su kod jedne mlade rodjake, hrane se koliko je moguce ispostovati ono sto je preporuceno, mazeni su po stomacima i gde vec treba... nemam pojma, videcemo sta ce biti dalje ali svakako nije postojala opcija da se odustane od njih.

Edited by Zli Gli
Posted

...ali svakako nije postojala opcija da se odustane od njih.

:Hail: i za tebe care, i za sve ostale koje si ukljucio u ovo. a malim tupsonima puno srece.

• 1 month later...
Posted (edited)

I mene je malo prepalo kad sam video kako izgleda kad se Shiwa malo propne i napne:

21605_10207795493906510_7459445786691464

:huh:

Edited by zmanic
Posted

Ne daj joj vise da dize tegove.

Posted

Svaka čast Zli...nažalost, teško je to ispraviti bez uhodanog sistema...posebno u manjim sredinama.

Ja sam pre par meseci rodio mečku da nagovorim vatrogasce,

da iz duboke nepokrivene šahte na periferiji izvuku zrelo kuče srednje veličine

koje je već bilo pregladnelo i dehidrirano...

kada su javili da dolaze ja sam par klinaca ostavio da ih usmere i krenuo na posao.

Vatrogasci su mi, nakon uspešno obavljenog spasavanja, javili da kuče nije povređeno.

Njegovo telo sam pronašao na par metara od iste šahte sutradan ujutru.

Toliko o sistemu...

Posted

Ne daj joj vise da dize tegove.

Osim trckaranja, skakanja i malo plivanja letos, nije ni probali neke vezbe. Tek je 19 meseci i pre proleća nismo planirali nista ozbiljnije da treniramo.

Krajem marta, u Sofiji je prvi PitBull Show koji organizuju prijatelji iz Weight Pulling & sporting dogs Bulgaria kluba, i planirali smo da se pojavimo čisto informativno. Da Shiwa oseti malo atmosferu na skupu itd...

Ali, sada bih već mogao da nabavim jedan vučni am i da krenemo pomalo da vozikamo saonice po snegu, ako ga bude. :)

Posted

ko je bio u studiju 11 zna ko je karlito i kakva je njegova svakodnevica  :fantom:

8515_1019073538138564_533903225162704494

Posted

Sve to manje-vise, ali koliko si ti dobar ovde?  :fantom:

Posted (edited)

spram njega smo i mi najbolji teški jadnici jer se kazanova za veče protrlja o 20 pari sisa

i to kad je loš vikend  :fantom:

Edited by Hella
Posted

a da ti hella odes do doktora a ?

Posted

šta će mi doktor ja sam softver  :fantom:

ali zarazen nekim trojancem  -_-

Posted

šta će mi doktor ja sam softver  :fantom:

Hella Objašnjavač  :misko: