Elmer Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 di je rasa, to je kvazimodo Neobičan je.A kakav im je temperament inače?
Duci Simonovic Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 veoma miran i mazan sa izraženim smislom za humor, ne baš inteligentan, to je pas koji ne laje, umesto toga škrguću zubima i kopaju rupe unatraške, vole da kradu stvari po komšiluku i donose u svoj krevet.
ToniAdams Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 jebiga duci, volim reci da nema ruznog psa, ali ovaj tvoj je mozda cak, recimo, nelep :( jel zna makar sedi lezi itd?
Elmer Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) veoma miran i mazan sa izraženim smislom za humor, ne baš inteligentan, to je pas koji ne laje, umesto toga škrguću zubima i kopaju rupe unatraške, vole da kradu stvari po komšiluku i donose u svoj krevet. pa i deluje miran i pomalo trom ^_^ iz njihove perspektive, kladim se da psi imaju veći prag u definisanju ružnoće kada smo mi u pitanju -_- Edited August 21, 2015 by Elmer
Elmer Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) A na tren pomislih da baš ukrštaju određene rase pasa, Tasmanijske đavole hijene ištatijaznam da bi dobili ovakav tip, a on mukica sa oštećenom kičmom... kolio su divni ti ljudi što su ga uzeli iz prihvatilišta. Edited August 21, 2015 by Elmer
Duci Simonovic Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 jel zna makar sedi lezi itd? Ume nešto bolje, kada ga tri puta počeškaš po jajcima ispuni ti želju
Duci Simonovic Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ma mani me, ovaj moj još u pubertetu provalio foru pa sam sebi ispunjava želje, eno ga sad sedi sa mojom ženom, ždere ćevape i gleda trule detektive a ja vezan za radijator čekam da se smiluje i pusti me napolje da šoram, trpim već dva sata
Skyhighatrist Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ako neko slučajno vidi Dragišu, a možda pomogne i retweet...
zmanic Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Apbt Show VII Postovani takmicari i publiko, dana 20. septembra 2015. godine bice odrzani istovremeno - Sedmi Apbt Show u organizaciji Apbt Kluba Srbije https://www.facebook.com/groups/abnasclub/ i - Izložba američkih buldoga u organizaciji ABNAS Kluba https://www.facebook.com/groups/abnasclub/ sa pocetkom od 10 casova, u podnožju Avale kod restorana Ćarapićev Brest : https://www.facebook.com/pages/Restoran-Carapicev-brest/110776195650432 Merenje pasa će poceti od 9 časova. Za APBT Show psi ce se rasporediti u sledecim težinskim kategorijama: od 9-13,5kg 13,5-18 18-22,5 22,5-27 27-31,5 31,5-36 36-40,5 40,5-45 45+ Psi ce se nadmetati u 4 discipline: - skok u vis - high jump, (minimalna pocetna visina 1,5m - narednu visinu bira takmicar), - penjanje uz zid - wall climbing, (minimalna pocetna visina 1,5m - narednu visinu bira takmicar) - skok u dalj - far jump, (minimalna pocetna distanca 1m - narednu distancu bira takmicar), - trka na traci - firepaw / firepaw treademill race. (Pas se stavlja na traku i trci 2 minuta koje meri sudija. Cilj je da predje sto vecu kilometrazu za to vreme. Bodovanje je isto kao za sve ostale discipline, pas radi jednom samo i nema probe.) PAS KOJI RADI HIGH JUMP, WALL CLIMB, FAR JUMP, BICE VEZAN NA POVODCU ZA VREME TE DISCIPLINE KOJI OBEZBEDJUJE ORGANIZATOR. SISTEM BODOVANJA 1. mesto - 30 poena 2. mesto - 20 poena 3. mesto - 10 poena UKOLIKO U NEKOJ OD KATEGORIJA BUDE MANJE OD 3 PSA, NAGRADE NECE BITI PODELJENE. VAZNO!!!!! OBAVEZNO JE DA SVI PSI IMAJU KORPE BEZ OBZIRA NA KARAKTER, VLASNIKA, PROCENE STRUČNJAKA NITI POTVRDE O POLOŽENIM ISPITIMA POSLUŠNOSTI. U SUPROTNOM NECE MOCI DA UCESTVUJU NA MANIFESTACIJI JER MI KAO ORGANIZATORI NE ZELIMO DA SNOSIMO POSLEDICE UKOLIKO ZBOG NECIJE NEPAZNJE DODJE DO INCIDENTA. ZA KORPE NECE BITI "PROGLEDANO KROZ PRSTE" NIKOME KAO STO JE BILO DO SADA. BEZ KORPI JEDINO MOGU DA BUDU STENCI DO 6MESECI ! - Svaki vlasnik je duzan da ponese ciniju za vodu za svog psa - ZENKE U TERANJU NE DOVODITI (bice odstranjene sa skupa) Zahvaljujemo se sponzorima i prijateljima skupa koji su od pocetka uz nas: - S-Vaga (vage za merenje) www.svaga.rs - Mc Monogamija - Trainer Novafoods - Firepaw Treadmills - Tv Kopernikus - Srbija On Line - TV Kopernikus - Jutarnji program - TV Kopernikus - Novosti - Revija Zov - Pas - Vaš Najbolji Magazin Ako ima donatora koji bi zeleli i pomogli nasu manifestaciju na bilo koj nacin neka me kontaktiraju putem privatne poruke. Ukoliko vam je potreban veci info vezan za samu manifestaciju, pronalazenje lokacije ili zelite da nam pomognete na neki nacin mozete nas kontaktirati na sledece brojeve Немања - 0601443204 Sportski pozdrav! naša FB stranica : https://www.facebook.com/groups/497867446969617/ PS U jednom delu biće izložba Američkih buldoga a na drugoj polovini APBT Show
JozoMujica Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 (edited) narednu visinu bira takmicar Valjda vlasnik, kako mislite da se sporazumete sa takmičarem oko visine? :D Edited August 26, 2015 by JozoMujica
zmanic Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Izvinite na nepreciznosti "takmičar" je vodič ili hendler psa, u našoj terminologiji. Pas je i po pravnnim osnovama uvek subjekt ili stvar - objektak. Subjekt - nosilac odgovornosti i aktivnosti je vlasnik ili vodič psa. Uvek!
mustang Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 (edited) sramota je da psi imaju korpe. taj ciji je pas agresivan treba da se diskvalifikuje od samog starta i zabraniti mu da se takmici ubuduce Edited August 26, 2015 by mustang
Recommended Posts