JozoMujica Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) ^ Edited August 4, 2015 by JozoMujica
Haralampije Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ovo mi je bio najbolji drug desetak dana dok sam bila na odmoru. nedostaje mi. svaki dan ih zovem da pitam da li ga maze. ima ljudske oči. xa xa zaista ljudske
Skyhighatrist Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ako neko hoće preslatku mešanku, nek se javi... Prošo voz za udomljavanje, čipovana, vakcinisana, ostade kod nas.
Frau Gabrijela Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Prošo voz za udomljavanje, čipovana, vakcinisana, ostade kod nas. jupiii! svaka čast! (nije da nismo znali da će tako biti :D.) i ona i smorenkova zvrca su prave damice :).
mustang Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) ako neko cuje za leglo springer spaniels u sledecih 3 meseca, neka mi posalje info na PM...hocu muz da mi donese malog srbina djoleta ili milku 2. pa da se vijamo po runyon canyon razbolecu se kako su vam slatki cetvoronosci :) Edited August 4, 2015 by mustang
mustang Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 ako je springer spaniel i beba ...hocu. ti ko R. ....da usvojimo pa da usvojimo...nemam nista protiv ali mora moja rasa da bude. ili labradoodle a on to nece.
aram Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Daphne has been with us for a little over a month in San Pedro, Los Angeles County of California. She is spayed and her shots are up to date with rabies too. You just need to get her rabies tag. She was born on March 12, 2015. All she wants is to kiss you and be loved. She is a little shy at first but once she knows you she is a lover! She weighs approximately 14lbs. We have older little dogs whom all get along great and love each other. We believe she would be much happier in a forever home with a buddy about her size and age. She sleeps with us in bed and is a stay in the house dog. I do not work and at home with them 95% of the time. She is good about potty training. Goes out the doggie door about 95% of the time. Very Sweet baby girl. She loves being indoors for most of the day and the ability to go outside when she wants.
katamaran Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Kakav car od kuceta se kupa svaki dan pored mene na Adi. Gazda ga doveze biciklom a posle gde gazda okom tu on skokom. U zivotu nisam video dresiraniju zivotinju. Slucajno ili ne gazda nosi svapski sorc i komanduje na nemackom :) Svidja mi se sto nije neki bolestan odnos nego se bas obozavaju. Covek zaroni na sekund kuce dobije nervni slom i smiri se tek kad ovaj izroni.
Frile Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Je li neki stariji običan bicikl sa korpom pozadi, a kuče čupav svetli mešanac male do srednje veličine? Ako su oni viđao sam ih u prolazu proteklih godina, jednom prilikom bicikl parkiran a kuče u korpi čeka gazdu.
katamaran Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Nije taj. Ovo je neki mali kratkodlaki a vozi ga na nekom fensi smart biciklu sa motorom. Videcu da ga nekako suptilno uslikam kasnije. Nevidjen car od psa. Cini mi se da sam tvog cupavog sreo jednom kod Pirane. Ovi po pravilu zajedno odu u vodu cim stignu. Onda joj on iz vode kaze da ode napolje i ona bez pogovora odlazi 10-15 metara na peskir i sedne i ceka. Sad je otisao bez nje u vodu ni mrdnula nije. Pet minuta kasnije joj je doviknuo nesto na nemackom i samo se sjurila ko metak. Sad mu doplivava pa skace sa ramena. Sou program Edited August 6, 2015 by katamaran
frit Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 idemo danas da vidimo snajku i klinku doduse i klinka je velika
katamaran Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sanse nema da je prizovem da pridje. Il je tako naucena il priznaje samo svapski
JozoMujica Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ovo je ako se ne varam džek rasel, a ne mešanac.
Recommended Posts