June 26, 20159 yr Pravi ide jednom decku koji je pronasao njih 6 napustenih u nekom uraslom dvoristu, zbrinuo ih na koji dan kod sebe i uspeo sve da ih razdeli nudeci ih od kuce do kuce. Viteški podvig u najmanju ruku u ova luda vremena, na prostoru ludome.
June 26, 20159 yr I kod nas prinova (treći pas, pored mačke): gospođa naletela na mokru, smrznutu, punu buva i krpelja gospođicu Mazu: Okupali je više puta, povadili krpelje, naprskali protiv buva, nahranili, sad čeka dobrovoljca za udomljenje - ako neko hoće preslatku mešanku, nek se javi...
June 26, 20159 yr ijaooo, kakvi su ! Pravi ide jednom decku koji je pronasao njih 6 napustenih u nekom uraslom dvoristu, zbrinuo ih na koji dan kod sebe i uspeo sve da ih razdeli nudeci ih od kuce do kuce. svaka čast! ulepšali ste mi dan ovim zbrinjavanjem i udomljavanjem.
June 27, 20159 yr E, mali apdejt, pasce se zove Djuma Cale se dosetio da smo imali nekog psa sa tim imenom kada je on bio klinac i eto ga.
August 3, 20159 yr ovo mi je bio najbolji drug desetak dana dok sam bila na odmoru. nedostaje mi. svaki dan ih zovem da pitam da li ga maze. ima ljudske oči.
August 4, 20159 yr mali update: odmaram seckam lopte na sitne komade Edited August 4, 20159 yr by smorenko