palchica Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 bravo, orasi! i mi udomili Bebu. Beba nije beba, vec vrtiguz od godinu i nesto
Frau Gabrijela Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 jee, orasi i palchice, bravo! kakvi slatkiši . (sigurna sam i da je oraščić slatkiš, na neviđeno.)
aram Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 (edited) ajd orasi, bar nacrtaj kuce ako vec ne das fotku :) edit: beba je Edited June 24, 2015 by aram
ivy Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 bravo, orasi! i mi udomili Bebu. Beba nije beba, vec vrtiguz od godinu i nesto jooj pubertetlija
crtamOrasi Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) Hvala drugari, i na cestitkama i na savetima :) Izvinjavam se sto nisam ispostovao proceduru i odmah okacio sliku. Evo, ide ispravka. Jos nema ime. Mada, svako od nas u kuci ima neku ideju. edit: zaboravih i ovo, skroz je zdrav i cist, a poceo je i da jede (ko masina). Ostaje jos samo da resimo problem kada ostane bez drustva (ceskanja), ne prestaje da zapomaze Edited June 26, 2015 by crtamOrasi
beta Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 kuconja je lutka probaj da nađeš neku čupavu igračku, nekog medu ili slično da mu glumi društvo i da ga greje. tada će manje da kuka, a kuka jer je mali i boji se
crtamOrasi Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Fala ljudi :) Nije bas spektakularan podvig udomiti sirotu lutalicu, kad vec nemam trenutno psa, valjda mogu toliko. Pravi ide jednom decku koji je pronasao njih 6 napustenih u nekom uraslom dvoristu, zbrinuo ih na koji dan kod sebe i uspeo sve da ih razdeli nudeci ih od kuce do kuce.
Recommended Posts