February 19, 201510 yr ko na onoliko pomirljiv način piše o borbi pasa je nula od čoveka. pas je bio nesrećan buhu, ali brate ala se borio! brz ko munja, fantastični refleksi! miče mi se u pantalonama! mrš.
February 19, 201510 yr ali zato ga je spasao od kurjaka sa salaaasa, ipak je na kraju ispao ljudina. I to od gazde koji nije znao njegovu stvarnu vrednost, uzeo ga u pola cene.
February 19, 201510 yr zajebo za kintu rodbinu lika koji je kuce slao u borbu, ekonomski podriva sistem
February 19, 201510 yr Dok ga one drže ima šanse da dočeka pojačanje ili pastira sa motkom. Nažalost i oni neretko stradaju ili budu ružno povredjeni. Ovo sve prethodno mogu da prihvatim, ali u svetlu toga ne mogu da prihvatim da je pastir sa motkom pojačanje.
February 19, 201510 yr ti onda nisi sreo pastira sa motkom jebi ga :D Jedan je Blažo Grković http://www.youtube.com/watch?v=95W0J3e9wtc
February 19, 201510 yr zmanicu, sta je tacno poucno u ovom sranju od teksta? kakvo je naravoucenije? meni izmice, al ok, ja slabo kapiram. +1 Sledeći put ću ti verovati na reč i zaobići čitanje.
February 20, 201510 yr Dobro, ajmo na veselije teme. Ostatak: Bullying Dogs Edited February 20, 201510 yr by nautilus obrisan tonijev quote
February 22, 201510 yr Sretosmo neki dan Maksa. Kako Kane Korso treba da izgleda: spremni, agilni atleta koji voli da trči. Nije debeli i skoro nepokretni pas kakva je većina ove rase u Srbiji. Mnogo su super sa nesečenim repom. Edited February 22, 201510 yr by Lrd