Jump to content

Featured Replies

U Šapcu nađen azijat, ženka, stara oko dve godine, pitoma, zdrava, poslušna.

Nije čipovana.

Za sad je zbrinuta, ali ljudi kod kojih je došla i nemaju baš uslove da je zadrže.

(Već imaju udomljenog psa i mačku i još gomilu lutalica o kojima brinu, a držanje ovako

velikog psa u dvorištu može izazvati bes ne baš prijateljski naklonjenog komšiluka...)

Ako ima neko iz Šapca a da zna da je nekome nestala ženka azijata neka se javi.

na poslu u dvorištu imamo dve kuce, ženke avlijanerke, stare do godinu dana. 
pre oko mesec dana bile na sterilisanju, a pre desetak dana se nešto razbolele, nešto se mutno pojavilo na očima. odvele ih neke cure iz komšiluka na veterinarski i tamo rekli da imaju štenećak i da je najbolje da se uspavaju. onda neka žena isto iz komšiluka, koja kaže da je veterinar, zamolila da ne radimo to i da će probati da ih izleči. donosi im nešto, stavlja u hranu i eto ih, živnule, uobičajeno skakuću, laju na goste i raznosače hrane.
jel štenećak izlečiv?  

ako je zaista stenecak (tj ako su stvarno utvrdili, a ne odokativno), neuroloske posledice mogu biti najgore, od tikova do nekontrolisanog vrsenja ili nemogucnosti vrsenja nuzde i sl. bolest isto moze da oslabi srce jako. ako su vakcinisane i stare toliko, ipak moze sve da prodje i bez ozbiljnih posledica.   pratite ih.

Ja danas radim od kuće i otkrivam šta moj pas radi od 9 do 5. Spava. To je sve. Nije ni čudo što mi posle skače po glavi do iznemoglosti (moje). Glupi zec.

1921895_10202084616250883_1554586800_n.j

njonjara :)

Ja danas radim od kuće i otkrivam šta moj pas radi od 9 do 5. Spava. To je sve. Nije ni čudo što mi posle skače po glavi do iznemoglosti (moje). Glupi zec.

Budi srećna što je tako, valjda i imaš psa da bi ti skakao po glavi. Inače se skakanje po glavi lako reši  sa 45 minuta brze šetnje, prijaće vam obema (kad bude mogla da izlazi napolje - beše nije revakcinisana?).

Inače, zamisli da vreme od 9 do 5 provodi istražujući izdržljivost različitih delova nameštaja, obuće, krpa i svega čega može da se dohvati u odnosu na zubiće. :evil:

Naravno da imam psa da bi mi skakala po glavi. Samo konstatujem da to i radi! :) 

Za nedelju dana idemo na poslednju vakcinu! Hura! Ustvari, posle ima još jedna protiv besnila.

Kako psi piju vodu

@sejlorka

Super ti je Suna (valjda se tako zove), gleda u objektiv onim prepametnim psećim pogledom punim poverenja i radoznalosti.  Deluje kao da je nekakva mešavina sa dominantnim genima radnog ili pre lovačkog psa.

Hvala Halloween!

Ljudi uglavnom kazu za Sunu da je labrador, moj momak i najbolji drug kazu da je pticar, a ja kazem da je Suna zec! Razume me samo moja drugarica koja za svog macora kaze da je kengur.

ja razumem, moja maca je pas

obraduje mi se kad me vidi i voli da donosi igracke koje joj bacim

:heart:

ja razumem, moja maca je pas

obraduje mi se kad me vidi i voli da donosi igracke koje joj bacim

I moja isto, i stalno stražari kad je neko ispod prozora i čuva kuću

Wet and happy. :)

dscn0064.jpg