sailorman Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 buljavi stvor :D jel dzukson ili je neki labrador? mislim, nije da je bitno, u svakom slucaju je Ma džukson, iz kontejnera. Sva je šugićka, ali se ne vidi jer sam je provukla kroz filter. :D Sad se lečimo i oporavljamo.
salkodinamitas Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Ima li neko iskustva sa pregradama za pse? Po oglasima ih ima raznih pa bi mi dobro došla neka preporuka
Frau Gabrijela Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Ma džukson, iz kontejnera. ijaaoo! preslatka džuksončica.
belch Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) čokoladica Edited February 23, 2014 by funk soul sister
hoffnung Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) btw, jel joj braon boja dlake, ili je kesten? ako je ovo drugo, pretpostavljam da ce na suncu izgledati super. :) u svakom slucaju slatko stene :) Edited February 23, 2014 by bob mould hair style
sailorman Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Suna svima zahvaljuje na komplimentima i maše repom :) @bob: Šta znam, više je boje čokolade.
Aće Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ako ti bude potrebno, u vet stanici na futoskom putu besplatna je sterilizacija za ulicne pse koji nisu cipovani, ili su cipovani na grad. i nadam se da ne zivis u ovom ulazu, gde neko ima izliv govana na mozak.
Recommended Posts