zmanic Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Tužna istina, možda je bilo, ali veoma poučna emisija svima , Sve o psima s pedigreom - tri godine kasnije :http://www.youtube.com/watch?v=4eTAzZVfrRI
zmanic Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Malo mi žao da je dam na tetovažu Edited January 31, 2014 by zmanic
JozoMujica Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Danas smo sterilisali Čarlija, iz anestezije se probudio oko 14h, doveli smo ga kući oko 15h, i od tada samo spava. Ustao je jedanput, izvela ga žena u dvorište da piški, vodu je pio samo malo iz moje šake, nije jeo i i dalje spava, veoma dubokim (ne budi ga ni mjaukanje mački sa telefona na koje uvek reaguje) i naizgled spokojnim snom. Povremeno se probudi, okrene i nastavi. Da li je to normalno? Kad smo mu vadili mlečni zub, takođe je bio u potpunoj anesteziji, doduše dosta kraće, ali je čim smo ga doveli kući teturao, protezao se, izlazio napolje, vraćao se u kuću... Sad ni makac. Malo me brine.
luba Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 nemoj da brines, moze da prodje i vise od 12 sati dok se ne razbude. i nemoj da se prepadnes jer ce kad pocne da se budi svaka noga na svoju stranu i mozda ce mu i jezik onako blentavo visiti sa strane.znak za uzbunu je jaka aritmija, preterano dahtanje i sluz iz ociju i njuskice. u slucaju bilo koja od ova tri, odmah zovi veta.
JozoMujica Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Dobro, ne primećujem ništa od ova tri osim što neobično duboko spava i malo se trza u snu, kao kad sanja, promumla povremeno nešto...Noćas će imati privilegiju da spava u kući, pa ću da mu pratim ponašanje.
Aće Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Russian man drives nearly 1000 miles to Sochi to save 11 condemned dogs Read more at http://www.dogheirs.com/tamara/posts/5090-russian-man-drives-nearly-1000-miles-to-sochi-to-save-11-condemned-dogs-video#473Re0ujRs2A8uvB.99
morgana Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 jel ima neki forumas maltezera?treba mi preporuka za kupovinu 1 steneta.svaka pomoc je dobrodosla.
Lrd Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 treba mi preporuka za kupovinu 1 steneta.svaka pomoc je dobrodosla. Kupi van SFRJ. Platićeš MNOGO više, ali ćeš dobiti pravu rasu. U SFRJ ćeš u 90% slučajeva dobiti nekog krhkog inbred sirotana.
morgana Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 hvala puno na savjetu, zvuci skroz logicno :) ali iz niza razloga dolazi u obzir samo srbija
Aće Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 hvala puno na savjetu, zvuci skroz logicno :) ali iz niza razloga dolazi u obzir samo srbija onda udomi, ne kupuj ;)
zmanic Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 (edited) Otkako je Nole, ili Jeca, nabavio Pjera broj maltezera se udesotstručio u srbijici. Ko zna šta se sve sada valja pod tim imenom. U principu pas sa pedigreeom se nabavlja ili od proverene i dugogodišnje odgajivačnice ili se nabavlja rasa koja nije baš popularna, ili se poseti najbliži azil i uzima pas po osećaju (puni su azili prelepih, rasnih i napaćenih stvorenja). Jedino tako, po meni, dobijaš adekvatnu vrednost za svoje pare. Edited February 14, 2014 by zmanic
Aće Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 svaka "popularna" rasa pasa, ili ona koja u srbiji to postane, biva vrlo brzo unakazena svercom, gepekovanjem, parenjem u rodu itd. kinoloska mafija drzi konce, sudije su istovremeno odgajivaci rasa kojima sude itd.
Recommended Posts