Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted
Mislim da niko u nedelju nije bio sa ovog Foruma, ali ne propustite sledeće okupljanje na proleće. Do tada, uživajte u slikama:9889007524_9552d393c2_c.jpgAlbum:http://www.flickr.co...os/digitalbite/
najbolji drugari mojih pasa su, izmedju ostalih, i tri pita. super psi. doduse, imao sam jedno uzasno iskustvo sa jednom stafordicom ali to je bio napacen i bolestan pas.
Posted

pitovi su predivna stvorenja, ako im gazde nisu celavi majmuni sa kajlama.

Posted

imam 3 kotona na prodaju300e po kom bez papiraludi su i blentavi kao otac

Posted

Jel ima neko iskustva ili zna nesto vise o erdel terijerima?

Posted (edited)

nemam licno iskustvo, ali znao sam coveka koji ga je imao, izuzetno inteligentan i samostalan pas. jedino sto je imao cesto probleme sa kozom, nekakav dermatitis, tome su navodno skloni. a tesko je primetiti zbog ostre dlake, dok ne postane vec zajebano.@fragandsto, bre?

Edited by aram
Posted
do koliko stepeni je ok da psu bacam stap u Dunav?pas zivi napolju u dvoristu i nije neki kucni,metiljavija nemam pojma do kad je to ok jer prosli pas nije htela ni da pogleda za stapom pa to nismo radili a ova je luda i moze da donosi satima
Pazi, Dunav nosi skoro 10 km/h, ako ti je pas manji i nenaviknut pošalji nekog kod Grocke da ga čeka
Posted (edited)

pa gde onda da joj bacam stap?nemam drugu vodu :(salim se..bre sta ti mislis koliko ja mogu da bacim stap -taman koliko ona moze da pliva..a i ako se nekada zanesemo uvek ili odustane od stapa ili ispliva nekoliko metara nizvodno :)

Zavisi od psa.Psi sa dobrom poddlakom i u dobroj kondiciji mogu i u zaleđenu reku da skaču kolko hoće.Psi sa kratkom dlakom već ispod 15 stepeni osećaju neprijatnosti i izbegavaju takvu vodu.Moja kuja se jednom, kao mala od 6-7 meseci, tako igrala sa lokalnim labradorima i skakala u Nišavu maja meseca i navukla zapaljenje pluća. Labradorima ništa ni u sred januara.
hvala na odgovorukuja je mesanac ali izgleda da ima malo labradora,ima poddlaku ok,videcu kako se bude odvijala jesen,bice jos lepih dana Edited by ivy
Posted (edited)
best-dog-gifs-confused-dog.gif Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Uh, što ima dobrih slika na tom flickru koji je dat

Posted

Biće od ponedeljka još boljih, samo strpljenja malo :naughty: