zmanic Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) .... sada kaki klupko belih i jako dugackih glista,jako ih je mnogo...Moraćete da ponovite tretman sve dok izmet ne bude čist. Pitajte veterinara za dalji tretman i dinamiku primene!Bitno je i da ne dozvolite da se ponovo inficira sopstvenim izmetom.Uklanjajte ga detaljno, i dezinfikujte prostor gde često boravi (dvorište, boks, stan ....)!!! Edited May 27, 2013 by zmanic
ivy Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 e danas/jutros je već bilo bolje tj tek jedna ili dve gliste u izmetu..pratim dalje..rekao je vet da ponovimo tabletu za 3 nedelje..
MayDay Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 evo da se javim i ovdedakle usvojili smo ga u subotu..i do danas mislili da je decak..za sada je zovemo Kukidanas bili kod veta,kaze da je otprilike 6nedelja stara,nesto je pretpostavljao u vezi rase ali nista ne slusam jer sam i sa proslim kucetom imala razne pretpostavke u vezi rase pa je porastao mesanac..to nema veze..nego dobila je vakcinu protiv stenecaka i tabletu protiv glista i sada kaki klupko belih i jako dugackih glista,jako ih je mnogo...malo sam iznenadjena..ali valjda je ok..inace je u subotu sva drhtala i bila uplasena,sada je sve veselija i sve bolje i bolje :)Srećkica.
kim_philby Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 evo da se javim i ovdedakle usvojili smo ga u subotu..i do danas mislili da je decak..za sada je zovemo Kukidanas bili kod veta,kaze da je otprilike 6nedelja stara,nesto je pretpostavljao u vezi rase ali nista ne slusam jer sam i sa proslim kucetom imala razne pretpostavke u vezi rase pa je porastao mesanac..to nema veze..nego dobila je vakcinu protiv stenecaka i tabletu protiv glista i sada kaki klupko belih i jako dugackih glista,jako ih je mnogo...malo sam iznenadjena..ali valjda je ok..inace je u subotu sva drhtala i bila uplasena,sada je sve veselija i sve bolje i bolje :)isto je meni lobelija iskakila. evo je ziva, zdrava i lajava.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
ivy Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 (edited) isto je meni lobelija iskakila. evo je ziva, zdrava i lajava.baš tebi iskakila? šalim se..ma znam,ne paničim..nego mi samo bilo čudno,kad je vet rekao da očekujemo male glistice i ja sam,bez predznanja u svojoj glavi zamislila baš male,malecke kao crviće a to se nikako nije složilo sa slikom u realnosti pa sam se iznenadila.. Edited May 29, 2013 by ivy
boshoku Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 glist(ic)e nisu veliki problemda jesu, strit-kerova ne bi bilo(aside izumreće od gladi, zlih ljudi ((videti pod "vendi")), težih bolesti i/ili kolovoza)
fragand Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 @ivysuper kucamazicu je, pazicu je i zvacu je ..... :)ovog moj cudan neki co'ek, sad izadje na terasu, omirisa kabanicu koja se susi od juce i podize nogu i obavi broj 1
najgora Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 sad mi pojeo i suncokret senenkepobuna na brodu baunti :)moje tele samo mesinu krlja
fragand Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 menjali mu granule pa se zeznuli izgledasad cemo malo da presecemo sa kuvanim, pa da vratimo na stare granule
Recommended Posts