Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Hvata me malo jeza od nikada ranije nije bilo pokušaja da se jedna tako velika konstrukcija, teška 8.600 tona, gradi sa samo jednim pilonom.

Posted
Hvata me malo jeza od nikada ranije nije bilo pokušaja da se jedna tako velika konstrukcija, teška 8.600 tona, gradi sa samo jednim pilonom.
Ma bilduju ljudi hajp, naravno da je sve lepo izračunato.
Posted
Defetisto <_< Nego kad treba taj most da se zavrsi, 2012.? A oni prilazni putevi bese 2014.? Jesu bar to sinhronizovali? :isuse:
Most i osnovna uključenja na njega valjda do kraja 2011. Cela petlja do kraja 2012.Počeli su da grade petlju kod Radničke. Vidim da su delovi Pekarske industrije već srušeni, kopaju nešto duž obale... Izgleda ovo ipak neće biti most ni na nebu ni na zemlji.
Ne treba. I onaj viseći železniki je naj-nešto i u-svetu-nije-praksa-da-se-toliki-železnički-prave-viseći pa mu ništa ne fali evo decenijama.
Posted
da, :lol: diskaveri ima onaj format od 4x15min. svaka četvrtka se završava dramatičnom muzikom i kataklizmičnim pitanjem (koje se razreši u prvim sekundama sledećeg dela). recimo "kraj roka se bliži, hoće li ekipe uspeti da postave nosače/krov/temelj pre nego što počne kišna sezona i tajfun sve odnese u more/vazduh/pm i tako poginuti/igubiti milijardu dolara/izbiti treći svetski rat". a ono grade japanci.
Posted
Jap! Moraju ljudi da prodaju emisiju. Meni ce biti lepo za gledanje samo zbog sjajnih snimaka :)
Most i osnovna uključenja na njega valjda do kraja 2011. Cela petlja do kraja 2012.Počeli su da grade petlju kod Radničke. Vidim da su delovi Pekarske industrije već srušeni, kopaju nešto duž obale... Izgleda ovo ipak neće biti most ni na nebu ni na zemlji.
Znaci godinu dana razlike. Vec zamisljam scenu, komentator nervozno prica: "Masine su stale, izgleda podloga nije cvrsta koliko se mislilo, idemo do sefa gradilista da vidimo kako ce izaci na kraj za ovom krizom"Ulazi u neku kucicu, dvojica poluzaspalo bulje u sto pun papira a treci cacka nos i mljacka dok gleda jedan od njih.komentator: "Kako ce te resiti ovaj problem, jel ce biti ojacana konstrukcija?"sef: "Ma jok bre. Sacekacemo da stane ova kisa, mada kazu nece skoro."komentator: "Kad mislite da ce stati?"sef: "Pa da prodje zima, negde tamo u martu."komentator: "Ali probicete rok za bar 3 meseca! Sta ce reci vlada?"sef ga belo gleda "Pa ovi sa prilaz mi rekli da nece pre 2013.", onda primeti kameru, pocrveni od besa i ustaje podizuci mesinu "A snimas mamicu ti spijunsku, mars bre napolje!"
Posted
Vidim da su delovi Pekarske industrije već srušeni,
primetih ovo baš...pa se pitam gde će graditi novu - mora da ima još neka neiskorišćena lokacija u gradu a da je tik uz naftne rezervoare i blizu tunela u kom je CO na zavidnom nivou
Posted

uh... Bice napeto!To je samo najava Srpskog Diskaverija...Megastructures: Sanacija klizista kod BelanoviceMythbusters: Jesu li Srbi najaci™ na svetu? Jel Kosovska bitka jako bitna? Pogledajte u novoj epizodi Natonal MythbustersDirty Jobs: Spremacica u kladionici kod Hrama Sv. SaveHow it's made: Teslina purpurna plocaUltimate Survival: Bear Grylls sa prosecnom srpskom platom ceka prvi u mesecu.Air Crash Investigation: Dragan Kresoja caseBrainiac: Onaj lik iz Mense nesto kenjaDeadliest Catch: Sa pijanim lovcima na kurjake na ManjaciForensic Detectives: Teorija o ledenom metkuStunt junkies: Bata kameni

Posted
Ultimate Survival: Bear Grylls sa prosecnom srpskom platom ceka prvi u mesecu.
:rolf:
Posted
Deadliest Catch: Sa pijanim lovcima na kurjake na Manjaci
meni ovo najjace :lol:
Posted

Interesantno, niko nece poslove koji pocinju u pet ujutru, a poznato je da onaj ko radi za 15.000 dinara ima para da se vozi svojim autom na posao svakog dana posto u to vreme gradskog prevoza i ima i nema, kako ti se zalomi.Kako bih bacio bombu na ove iz biz-a, nimalo zen, vise call of duty style.

Posted
radi za 15.000 dinara
Колико би гуштерчина која дрежди испод сунцобрана и чува паркинг требало да зарађује по твојој процени? 15.000 је сасвим уредна цена за осам сати кататоног ступора у лежаљци.
Takođe, mnogi neće da rade poslove koji počinju u pet sati ujutro, iako mi uvek vodimo računa da taj posao ponudimo nekome ko živi u blizini", kaže direktorka Omladinske zadruge Bulevar Breda Milić.
Сељанчури би требало рећи да би било пожељно да све преко двеста метара раздаљине таксирају у СЛ 500 и то кроз топли зец голих студенткиња ДИФ које посипају пут јасминовим латицама.
Posted
Колико би гуштерчина која дрежди испод сунцобрана и чува паркинг требало да зарађује по твојој процени? 15.000 је сасвим уредна цена за осам сати кататоног ступора у лежаљци.Сељанчури би требало рећи да би било пожељно да све преко двеста метара раздаљине таксирају у СЛ 500 и то кроз топли зец голих студенткиња ДИФ које посипају пут јасминовим латицама.
Cekaj, oni se cude sto niko nece da radi za basnoslovnih 150e MESECNO??? E, stvarno smo lenji. Umesto da svi pohrle za tako velike novce kojima, nakon sto plate neverovatno dobre smestaje i hranu, se moze kupiti toliko toga... 15k mesecno nije plata za coveka, makar mu placao da dodje i zaista spava 8 sati. Volim kad mi neko govno koje mlati milion mesecno sisajuci kasicicu za espreso u kaficu u podne sere o lenjosti raje. Da mi se Slobodnotrzisno zgrazava nad nepreduzetnickim duhom sirotinje... Evo ti ovih neverovatnih 150 evra i daj da ti guram kaktus u cmar mesec dana. Ako neces, nije ni cudo sto si siromasan. Nisi ti gladan, da si gladan da vidis kako bi radio. Jos bi trazio bodljikaviji kaktus da stvarno zaradis 150 evra. Posao mora da bude ponizavajuci ali da je bar zato bedno placen.