čekmeže Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nije u tome poenta, tako bi mogao da gunđaš o svemu živom - od azila za životinje do gej parade - jer pobogu neko je negde gladan.
Shan Jan Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nema problema u gundjanju i treba da se gundja za sve sto vlast lose radi. Problem je kad je nekom ta tema u rangu (ili jos gore bitnija ) od nezaposlenosti, gladnih ljudi, medjuetnickih problema...Ja kapiram da drugare sa vracara boli qrac sto neki delovi grada nemaju ni kanalizaciju ni bilo kakve ulice al onda nek bar lepo kazu to a ne da se predstavljaju ko predvodnici nove lepse Srbije Obicni sovinisticki trutovi sa viskom para i manjkom mozga.
Ryan Franco Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 (edited) Au! Gadan deda raste u tebi.offtopic, naravno Edited November 20, 2010 by McCabe
kim_philby Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 jebote ko da je neko minirao unter der linden ciglom duzinom ali presovani penis ipak nosi snjur. sta je to sa e-novinama i seksom?
čekmeže Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nezaposlenost, gladni ljudi i međuetnički problemi su stvari van domašaja pojedinaca, tu je država da se time bavi. Postoje i druge stvari i drugi problemi o kojima treba diskutovati. Ili ćemu po principu o čemu ima da se priča dok gori Hilandar i otimaju nam Kosovo?Što se tiče kanalizacije i ulica, šta je to briga pojedinca koji tu ne živi? Ja mogu da kažem "strašno" kad vidim to na tvu i nastavim dalje. Realno boli me kurac. Pogotovu za ljude koji naprave kuću gde im padne na pamet pa onda očekuju da im drugi uvodi struju, vodu i asfaltira ulice. Ko im jebe mater.
Shan Jan Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Pa nista nije van domasaja pojedinca, bitna je samo jacina glasa i organizovanosti. Al dobro, trosite vi taj glas na genocid nad platanima, nece to dedi da smeta :) Sto se tice ilegalne gradnje po obodima Beograda ne slazem se sa tobom. U svakoj drzavi najveca metropola raste. To je prirodan proces kome neces stati na put pa sve da imas totalitarno drustvo. I normalne gradske vlasti to znaju i obezbedjuju infrastrukturu za taj rast i primoravaju ljude da grade legalno. Samo kod nas ima ljudi koje boli uvo sta se desava po obodu njihovog grada i jos misle da je to ispravno razmisljanje
čekmeže Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Pre bih rekao da kod nas ljudi grade nelegalno pa onda primoravaju gradske vlasti da im obezbeđuju infrastrukturu. Pritom su oni ispali pametni jer grade na placevima koji nemaju infrastrukturu pa su jeftiniji, a onaj ko gradi legalno ispadne budala. I ja treba da saosećam sa njima? Kad god sam prolazio pored Grmovca i onog grafita Pogledaj nas Beograde samo bi se šeretski nasmejao.
Ryan Franco Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 (edited) Pre bih rekao da kod nas ljudi grade nelegalno pa onda primoravaju gradske vlasti da im obezbeđuju infrastrukturu. Pritom su oni ispali pametni jer grade na placevima koji nemaju infrastrukturu pa su jeftiniji, a onaj ko gradi legalno ispadne budala. I ja treba da saosećam sa njima? Kad god sam prolazio pored Grmovca i onog grafita Pogledaj nas Beograde samo bi se šeretski nasmejao.Upravo tako.70% leve obale Dunava je podignuto bez dozvola. Na poljoprivrednom zemljištu. Sa manje od 6m obavezne širine puta. Jedan deo su, doduše, isparcelisali pa sad ka Ovči ima kakvog-takvog reda. Uglavnom, legalizacija se sprovodi neuspešno već 10 godina i jedini koji su najebali jesu građani koji su je i platili. Ovi koji nisu, mic po mic pokušavaju da izmuzu ono što su bahato ignorisali kada su te kuće podizali. Država je kriva što nije bila dosledna u tome da naplati ili poruši/zapleni/štagod... Edited November 20, 2010 by McCabe
Hella Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 (edited) Честитам вам франшизу за тимарење липицанера. Bratimljenje Beograda i Ljubljane 24. novembar 2010. | 15:17 | Izvor: B92 Ljubljana -- Gradonačelnici Beograda i Ljubljane potpisali su sporazum o bratimljenju prestonica Srbije i Slovenije. Edited November 24, 2010 by Hella
Ryan Franco Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Strašno. Posle giganata poput Beča, Čikaga, Lahorea i Krfa, počinjemo da se sestrimo sa evropskim palankama. Žasu.
MancMellow Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kao i prvim gigantom posestrimom - Koventrijem(1957) ;)
Ryan Franco Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Sećaš li se filma "Čudo u Liverpulu" i odgovora na pitanje koja je jedina dobra stvar koju su Švabe uradile u WWII? :DIzvinjavam se svima koji je previše crno.
MancMellow Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ne, ali mogu da pretpostavim :D Btw, Englezi su znali da će im srušiti taj grad, ali...bilo je važnijih stvari
Behemoth Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zna li neko do kada je rok za izgradnju onog nadvoznjaka preko pruge, iza hipodroma?Cini mi se da su rekli do kraja ove godine...ali to se nesto kroz maglu prisecam...muka mi je od jutarnjih guzvi kod Ade, kada sa Banovog brda treba da se ukljucim u Radnicku ulicu...treba mi neka precica pod hitno :)
Recommended Posts