Hamlet Strašni Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Mislim da je ovde glavni problem gde mogu da naprave a da ih ne drndaju gradske/ republičke inspekcije. Mozda na galetu, ali to je bas nepristupacno Sent from my iPad using Tapatalk
katamaran Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Potez Gale-kula Nebojsa je idealno mesto. Jedina mana sto je tamo jos par stepeni hladnije.
Hamlet Strašni Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Oterao bih ih grad odatle u roku od odmah
katamaran Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Zbog Turista? Onda bi ona nikad izgradjena mrina Dorcol bila idealno mesto. Povece parce bez ikakvog saobracaja. Tamo negde kod stare centrale. Ovo mi je suludo da gomilas pse u prometnoj ulici.
Hamlet Strašni Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Ne zbog turista, nego zato sto je to gradsko a ne opstinsko. I iz parka bi ih oterao bilo koga.
Frank Pembleton Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Majko mila , videh Vesića kako priča da su havarije bile jel su građani ostavljali otvorene slavine u strahu da se voda u slavini ne smrzne. I krivi su građani! Pa mamu vam jbm ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Majko mila , videh Vesića kako priča da su havarije bile jel su građani ostavljali otvorene slavine u strahu da se voda u slavini ne smrzne. I krivi su građani! Pa mamu vam jbm ....shit has hit the fan... koji bre gradjani? u beogradu? ko njima izmishlja te perverzije? baba cvetanka?
Frank Pembleton Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Pišaj po sirotinji! ....shit has hit the fan...
đorđe geprat Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Majko mila , videh Vesića kako priča da su havarije bile jel su građani ostavljali otvorene slavine u strahu da se voda u slavini ne smrzne. I krivi su građani! Pa mamu vam jbm ....shit has hit the fan... čuo sam ga i nisam uspeo da dokučim kakve veze imaju otvorene slavine i pucanje cevi. pomenuo je da je potrošnja vode bila identična letnjoj. ni tu ne nađoh vezu. a stvar je prosta: cevi su stare, pocinkovane, izjedene rđom i treba ih zameniti. planski. kada su reasfltirali moju ulicu nikome nije bilo na pameti da menja i vodovodne cevi. posle par meseci krenulo je pucanje. kreten
Frank Pembleton Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Evo ga Vesara i Andrija objasnjavaju da ne moze ovo sa vodom odma , pa ni za 4 godine...
renne Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Kažu žuti su krivi, oni će ove godine "čak" 70km cevi zameniti
April Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Sreo Vesaru kod Cvetića danas. Ništa gorile, sam ka u gori vuk
boshoku Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 tu živi, il je živeo, valjda u istoj zgradi ko dragan todorović
Recommended Posts