Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ovde glavni problem gde mogu da naprave a da ih ne drndaju gradske/ republičke inspekcije. Mozda na galetu, ali to je bas nepristupacno

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Potez Gale-kula Nebojsa je idealno mesto. Jedina mana sto je tamo jos par stepeni hladnije.

Posted

Oterao bih ih grad odatle u roku od odmah

Posted

Zbog Turista?

Onda bi ona nikad izgradjena mrina Dorcol bila idealno mesto. Povece parce bez ikakvog saobracaja. Tamo negde kod stare centrale.

Ovo mi je suludo da gomilas pse u prometnoj ulici.

Posted

Ne zbog turista, nego zato sto je to gradsko a ne opstinsko. I iz parka bi ih oterao bilo koga.

Posted

Majko mila , videh Vesića kako priča da su havarije bile jel su građani ostavljali otvorene slavine u strahu da se voda u slavini ne smrzne. I krivi su građani!

Pa mamu vam jbm

....shit has hit the fan...

Posted

Majko mila , videh Vesića kako priča da su havarije bile jel su građani ostavljali otvorene slavine u strahu da se voda u slavini ne smrzne. I krivi su građani!

Pa mamu vam jbm

koji bre gradjani? u beogradu? :unsure:

ko njima izmishlja te perverzije? baba cvetanka?

Posted

Pišaj po sirotinji!

Posted

Pa mamu vam jbm

čuo sam ga i nisam uspeo da dokučim kakve veze imaju otvorene slavine i pucanje cevi. pomenuo je da je potrošnja vode bila identična letnjoj. ni tu ne nađoh vezu. 

a stvar je prosta: cevi su stare, pocinkovane, izjedene rđom i treba ih zameniti. planski. kada su reasfltirali moju ulicu nikome nije bilo na pameti da menja i vodovodne cevi. posle par meseci krenulo je pucanje.

kreten

Posted

Evo ga Vesara i Andrija objasnjavaju da ne moze ovo sa vodom odma , pa ni za 4 godine...

Posted

Kažu žuti su krivi, oni će ove godine "čak" 70km cevi zameniti

Posted

Sreo Vesaru kod Cvetića danas. Ništa gorile, sam ka u gori vuk

Posted

tu živi, il je živeo, valjda u istoj zgradi ko dragan todorović