Mr.Mxyzptlk Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 jel oni stvarno prave jos jedan trznjak u kneza milosa? ima li negde tema na beobildu?
Frank Pembleton Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 jel oni stvarno prave jos jedan trznjak u kneza milosa? ima li negde tema na beobildu? Ono umesto "saveznog mup-a" ? Pisao hamlet o tome...
Đipalo Junuz Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Hteo sam još ranije da spomenem, sad me podsetilo ovo... (My 2 cents, da se ogradim odmah): Da li postoji nešto što se više ne uklapa u okolinu i ima manje veze sa bilo čime u okolini (stilski, urbanistički, arhitektonski, you name it) od onog _______ u Rajićevoj (na kraju Kneza, kod Kalemegdana, pored biblioteke, bivša okretnica trolejbusa)?
beta Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 nama potrebe da se ograđuješ. to je činjenica. ima već u prvom komšiluku, u pariskoj ulici, nešto slično mada manjih dimenzija. katran+perje
Đipalo Junuz Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ograđujem se jer nisam urbanista/arhitekta, just in case ;) Neverovatno mi je da je ono dozvoljeno, uništilo je sve okolo. Moj ćale za takve stvari kaže: leglo je kao šaka u oko
Mr.Mxyzptlk Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) naravno da postoji tema na bb aj sini link ako te ne mrzi... ne uspevam da nadjem po meni je ono u pariskoj veci zlocin. Edited January 4, 2017 by extragluv
hazard Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 nama potrebe da se ograđuješ. to je činjenica. ima već u prvom komšiluku, u pariskoj ulici, nešto slično mada manjih dimenzija. katran+perje ali uklopice se kada stave one retro delove fasade! Na BB je neko postavio jedanput davno ideju da se ceo taj prostor poploca i da se napravi jedan trg koji bi spajao Knez i Uzun-Mirkovu. To je svakako bolja ideja od ovoga sto se pravi, mislim, hocu reci, bolje je prazan prostor nego ono.
beta Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 'ono 1' i 'ono 2' su rugobe koja nisu smele da dobiju građevinske dozvole. retro fasada na 'ono1' će biti glogov kolac beogradskim arhitektama i urbanistima. za bolje i nisu izuzev katrana i perja a može i kombinacija oba. jedina muka je što će ta karakondžula dugo još tu da stoji.
hazard Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) btw, projekat su radile neke domace arhitekte, zar ne? inace, slike velelepnog zdanja Edited January 4, 2017 by hazard
Đipalo Junuz Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Kao da je kriterijum bio: neka investitor gradi bilo šta, samo neka se gradi.
gospa buba Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 gospode partenone. pa to nije bilo shta, to je zmureci bilo shta za random lokaciju :o kako je to proshlo?
Barti66 Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Zločin...za ovo bi neko morao da odgovara krivično
Recommended Posts