Jump to content

Beograd

Featured Replies

:isuse: imam izvanrednu moć zapažanja

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

You had one job!

....shit has hit the fan...

Ne kapiram za datume...

Sent from my iPad using Tapatalk

Kapiram. Jbt.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bice ludilo!

flinstones.jpg

Evo FON rešio da čestita NG gradonačelniku i oslobodio ga sumnje na plagijat doktorskog rada...

....shit has hit the fan...

jebote koje sranje sa saobracajem ce da bude :o

jel nama to sve stvarno treba? :unsure:

ce da bude?

pa ludilo sa saobracajem traje vec danima. od ponedeljka po gradu se krecem iskljucivo pesaka.

pa znam, no ne pomazu nikako <_<

TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU Nema ulice u gradu u kojoj nije gužva

:thumbup: :lala:

Pocrkaćemo svi! :o

ce da bude?

pa ludilo sa saobracajem traje vec danima. od ponedeljka po gradu se krecem iskljucivo pesaka.

naravno da da,kad su izveli sve saobracajne policajce srbije na ulice beograda

ako neko ume da dodatno napravi guzvu, to su oni

pre neki dan mi je trebalo bukvalno 10 minuta za polukrug oko slavije, jer je na svakom pesacom bio makar po jedan

Da li je #irvase dobilo neki epilog na kraju?

Nije. Zvanično se grad nije oglašavao po tom slučaju a ShareConference je dokazao da moj SS tvita nije montaža.

Time je oborena i zlonamerna tvrdnja grada koja je kao saopštenje poslata novinarima Vice.