December 3, 20168 yr pa dobro, dok budu zaglavljeni u saobracajnim cepovima u spicu, vozaci mogu muziku da slusaju. po prvi put u istoriji!
December 3, 20168 yr U nekom trenutku ce iskljuciti muziku, i ici ce Vuciceve pres konferencije. ,,I vi sto sedite u toplim vozilima, eto stojite na Slaviji zbog guzve cak ne morate ni da vozite, samo da sedite u toplim sedistima, pola vas verovatno ima i grejanje u sedistima, ja nemam, vozila Vlade to nemaju, ja kada udjem u sluzbeni auto u Feketicu na -20 sav se tresam i ladno je sediste, i jos koza, znate kako je to, i tako se tresem do Nemanjine, ne dam da ukljuce grejanje u kolima preko "trojke" da bi trosili manje goriva i ispunili direktivu EU od emisijima ugljen-dioksida, vozac nosi rukavice, vunene, istrikala mu baba...i znate sta mi rekla ta baba? Mnogo te pre kritikuju Vucicu ovi iz toplih fotelja..."
December 3, 20168 yr U nekom trenutku ce iskljuciti muziku, i ici ce Vuciceve pres konferencije. Mislis muzika ide u pauzama Vucicevih pres konferencija??
December 3, 20168 yr a na hotelu slavija ogroman displej vuciceve glave, na kojoj su tacno vreme i temperatura.
December 3, 20168 yr a na hotelu slavija ogroman displej vuciceve glave, na kojoj su tacno vreme i temperatura. Njegova/telesna?
December 3, 20168 yr Njegova/telesna? :D najtrazenija, rektalna Edited December 3, 20168 yr by Takeshi
December 7, 20168 yr http://rs.n1info.com/a212765/Vesti/Vesti/Unutrasnji-magistralni-prsten-u-Beogradu.html opet se naduvali
December 7, 20168 yr kakav vam je stav o zatvaranju magacina u kraljevica marka? ako uopste imate stav o tome :D
December 7, 20168 yr http://rs.n1info.com/a212765/Vesti/Vesti/Unutrasnji-magistralni-prsten-u-Beogradu.html opet se naduvali a kome se ne sviđa ne mora da je sluša“ Vesić o fontani. Čiju je izradu sam platio. Not.
December 7, 20168 yr kakav vam je stav o zatvaranju magacina u kraljevica marka? ako uopste imate stav o tome :D Pa negativan :D Ali verujem tj možda ima neko ko više zna o pravnim pojedinostima...