Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

pa dobro, dok budu zaglavljeni u saobracajnim cepovima u spicu, vozaci mogu muziku da slusaju. po prvi put u istoriji!

Posted

U nekom trenutku ce iskljuciti muziku, i ici ce Vuciceve pres konferencije.

,,I vi sto sedite u toplim vozilima, eto stojite na Slaviji zbog guzve cak ne morate ni da vozite, samo da sedite u toplim sedistima, pola vas verovatno ima i grejanje u sedistima, ja nemam, vozila Vlade to nemaju, ja kada udjem u sluzbeni auto u Feketicu na -20 sav se tresam i ladno je sediste, i jos koza, znate kako je to, i tako se tresem do Nemanjine, ne dam da ukljuce grejanje u kolima preko "trojke" da bi trosili manje goriva i ispunili direktivu EU od emisijima ugljen-dioksida, vozac nosi rukavice, vunene, istrikala mu baba...i znate sta mi rekla ta baba? Mnogo te pre kritikuju Vucicu ovi iz toplih fotelja..."

Posted

U nekom trenutku ce iskljuciti muziku, i ici ce Vuciceve pres konferencije.

Mislis muzika ide u pauzama Vucicevih pres konferencija??

Posted

a na hotelu slavija ogroman displej vuciceve glave, na kojoj su tacno vreme i temperatura.

Posted

a na hotelu slavija ogroman displej vuciceve glave, na kojoj su tacno vreme i temperatura.

Njegova/telesna? 

Posted (edited)

Njegova/telesna? 

:D

najtrazenija, rektalna  :fantom:

Edited by Takeshi
Posted

kad odapne da u sredinu ture babinu bistu dok krka pastu :fantom:

Posted

Nadam se da nadlezni™ citaju, ako im uzmanjka ideja, ne? 

Posted

kakav vam je stav o zatvaranju magacina u kraljevica marka? ako uopste imate stav o tome :D

Posted

kakav vam je stav o zatvaranju magacina u kraljevica marka? ako uopste imate stav o tome :D

Pa negativan :D Ali verujem tj možda ima neko ko više zna o pravnim pojedinostima...