Takeshi Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 pa dobro, dok budu zaglavljeni u saobracajnim cepovima u spicu, vozaci mogu muziku da slusaju. po prvi put u istoriji!
hazard Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 U nekom trenutku ce iskljuciti muziku, i ici ce Vuciceve pres konferencije. ,,I vi sto sedite u toplim vozilima, eto stojite na Slaviji zbog guzve cak ne morate ni da vozite, samo da sedite u toplim sedistima, pola vas verovatno ima i grejanje u sedistima, ja nemam, vozila Vlade to nemaju, ja kada udjem u sluzbeni auto u Feketicu na -20 sav se tresam i ladno je sediste, i jos koza, znate kako je to, i tako se tresem do Nemanjine, ne dam da ukljuce grejanje u kolima preko "trojke" da bi trosili manje goriva i ispunili direktivu EU od emisijima ugljen-dioksida, vozac nosi rukavice, vunene, istrikala mu baba...i znate sta mi rekla ta baba? Mnogo te pre kritikuju Vucicu ovi iz toplih fotelja..."
iDemo Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 U nekom trenutku ce iskljuciti muziku, i ici ce Vuciceve pres konferencije. Mislis muzika ide u pauzama Vucicevih pres konferencija??
Takeshi Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 a na hotelu slavija ogroman displej vuciceve glave, na kojoj su tacno vreme i temperatura.
iDemo Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 a na hotelu slavija ogroman displej vuciceve glave, na kojoj su tacno vreme i temperatura. Njegova/telesna?
Takeshi Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Njegova/telesna? :D najtrazenija, rektalna Edited December 3, 2016 by Takeshi
Hella Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 kad odapne da u sredinu ture babinu bistu dok krka pastu
iDemo Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Nadam se da nadlezni citaju, ako im uzmanjka ideja, ne?
renne Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 http://rs.n1info.com/a212765/Vesti/Vesti/Unutrasnji-magistralni-prsten-u-Beogradu.html opet se naduvali
morgana Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 kakav vam je stav o zatvaranju magacina u kraljevica marka? ako uopste imate stav o tome :D
pacey defender Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 http://rs.n1info.com/a212765/Vesti/Vesti/Unutrasnji-magistralni-prsten-u-Beogradu.html opet se naduvali a kome se ne sviđa ne mora da je sluša“ Vesić o fontani. Čiju je izradu sam platio. Not.
MancMellow Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 kakav vam je stav o zatvaranju magacina u kraljevica marka? ako uopste imate stav o tome :D Pa negativan :D Ali verujem tj možda ima neko ko više zna o pravnim pojedinostima...
Recommended Posts