Sludge Factory Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jbg, upadam ko padobranac, a sigurno ste vec i pricali o tome, ali ko ce sad da ceslja ceo topic: dajte neke savete za dobru klopu (pekare, hamburgerdzinice, picerije...) u centru (oko trga republike, kneza, megdana), ili blizu sajma, a da nisu skupe i neke fensi, nego da je dobra klopa!:)
pacey defender Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 (edited) Jbg, upadam ko padobranac, a sigurno ste vec i pricali o tome, ali ko ce sad da ceslja ceo topic: dajte neke savete za dobru klopu (pekare, hamburgerdzinice, picerije...) u centru (oko trga republike, kneza, megdana), ili blizu sajma, a da nisu skupe i neke fensi, nego da je dobra klopa!:)Pljeja - načelna preporuka je Leskovac u Balkanskoj ulici, odmah uz Hotel Moskva. Međutim, mislim da su oni preskupi za kvalitet koji nude. Da su jednako dobri kao i ranije bilo bi prihvatljivo isprsiti se za tu količinu novca. Par puta sam jeo kod njih u poslednjih nekoliko godina, i uvek mi je ostajao ukus onog industrijskog bibera, ako znaš na šta mislim. Alternativa je Mikan, o tome dva pasusa niže. Pekare - kod Tome u Kolarčevoj znaš da je sveže, obzirom na promet, mada je i kvalitet takav - konfekcijski. Tu imaš i pizze.Gotova jela - predlažem da odeš kod Mikana, u ulici Maršala Birjuzova. To je ispod Obilićevog venca, produžetak Sremske ulice u koju možeš da uđeš kada si na Terazijama, ispred Albanije. Tamo imaš neku gotovu hranu, cene su 250-300din za mućkalicu, punjene paprike, ili tako nešto, a nude i sasvim prihvatljiv roštilj. Ali, da ne bude zabune, to su cene u izlogu, dakle, to nisu cene unutra u restoranu, već za poneti.Imaš i gulaš u lepinji, na vrhu Skadarlije, ali to jedi samo ako imaš više od jednog promila u krvi! :P Edited October 26, 2010 by pacey defender
Shan Jan Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Sad se otvorio i neki Straus kod stanice 16tice na zelenjaku (ona ka NBG strani). Tu imas gotova jela za 150-180 dinara u sta je uracunata i kupus salata i hleb. Sopska je 40 dinara i toplo je preporucujem. Imaju pasulj, muckalicu, odlicnu musaku i skembice :) A imaju i za poneti ako oces svasta.
BigLebowsky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 da, da, panduru staaaarom Beogradjaninu neko rusi grad...NATO, potom strani placenici 1996, horde dodjosa (medju rusiteljima, dabome, nema nijednog Beogradjanina)....toliko mi je jadna ta njegova reakcija da do sada nisam mogao ni da je komentarisem posto nisam znao kako. sada me zanima kako bi glupi pandur reagovao da je vandal imao cisti dorcolski naglasak? verovatno bi ga proglasio za naslednog Crnogorca, ili bi uzeo da rusi grad sa njime, posto ima problem samo kada to rade dodjosi?...ne znam zasto sumnjas da bi mu rekao isto to...beograd je grad doticnog puba, bez obzira odakle je huligan kome se najebava svega zar ne?...a ako zanemarimo da je tvoj odgovor na moje pitanje besmislen, zanimljiva je neosnovana konstrukcija pa onda glupa pretpostavka u tvom postu... :D...i mene iritira medijska paznja i nagrada koju je dobio pandur ako si to mislio, ali nije on kriv...nema nista lose u onome sto je rekao, ma koliko sovinisticki neko to pokusao da prikaze...
Indy Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Da ne zaboravim da dodam, apropao jucerasnje razmene sa vasom, pandur je to rekao u 1 afektu. I ja kad mi nabrekne zila ludara na celu znam da kazem svasta, pa sto je jedan zandarm gori od mene.
fonTelefon Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Da ne zaboravim da dodam, apropao jucerasnje razmene sa vasom, pandur je to rekao u 1 afektu. I ja kad mi nabrekne zila ludara na celu znam da kazem svasta, pa sto je jedan zandarm gori od mene.Pandur je jedna skolovana jevropska palica, a ti si samo rezervna koga su terali na jedno kosovo. bio. ima da bije kad pravila sluzbe nalazu sta tu ima da afektira i jezicki profilise.
Indy Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 I njima skoci adrenalin u slucaju sukoba, mislim da je to prirodno.
Аврам Гојић Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ...ne znam zasto sumnjas da bi mu rekao isto to...beograd je grad doticnog puba, bez obzira odakle je huligan kome se najebava svega zar ne?...a ako zanemarimo da je tvoj odgovor na moje pitanje besmislen, zanimljiva je neosnovana konstrukcija pa onda glupa pretpostavka u tvom postu... :D...i mene iritira medijska paznja i nagrada koju je dobio pandur ako si to mislio, ali nije on kriv...nema nista lose u onome sto je rekao, ma koliko sovinisticki neko to pokusao da prikaze...Mozda si u pravu, imam instiktivni otpor prema policiji ma sta radila i govorila pa mi je rasudjivanje kontaminirano.
Hella Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Расистички и заостали град ће данас и сутра бити поприште снимања спота једног од истакнутих црнациста. Chuck D snima spot u Beogradu28. oktobar 2010.Član američkog rep sastava Public Enemy, Chuck D, u Beogradu u četvrtak i petak snima spot "Face Of Freedom". Public Enemy have also endorsed Nation of Islam Supreme Minister Louis Farrakhan, who has been controversial for his commentary which is often interpreted as being black nationalist, homophobic, and anti-Semitic.
TBoneSteak Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Indy, jesi voleo da mlatis ili da koristis rvacke manevre; 0.25nelson, 0.50nelson, 0.75nelson ili full nelson?jesi mlatio 9.marta :P
Ryan Franco Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 (edited) danas sam se zatekao na senjaku pa sam malo setao onim ulicicama. iz ulice zmaja od ognja od mača ili tako nešto pruža se odličan pogled na stubinu* nove mostine. koliko je čudo, jebem ti... krivo mi je što nisam imao aparat, a bilo bi predobro da se workinprogress slika odatle na svakih mesec dana.*jebite se svi koji pokušate da izvedete neki psihološki zaključak Edited October 31, 2010 by McCabe
mioba Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 *jebite se svi koji pokušate da izvedete neki psihološki zaključak ćuti, ja već mesec dana objašnjavam da hoću da se popnem...
Recommended Posts