Frank Pembleton Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Шта је са званичним бендом српске напредне странке амадеус бендом.Како ли су га они испушили за нову годину.Mislim da su oni Dačijevi...
hazard Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Шта је са званичним бендом српске напредне странке амадеус бендом.Како ли су га они испушили за нову годину. Oni će u Požarevcu ili Žitorađi
hazard Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 ne verujem sede dve ordi, jedna veruje, druga ne veruje
Dr Arslanagić Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Шта је са званичним бендом српске напредне странке амадеус бендом.Како ли су га они испушили за нову годину. Pobogu, Amadeus je SPS.
hazard Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 JUL pa nismo ograničeni na jedan bend po partiji zaboga
Jimmy Kowalski Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Fukuoka 48h kasnije Ona rupa na Brankovom mostu ce i punoletstvo docekati ovaj klip je star skoro dve godine Sto je brzo, to je kuso..
Lancia Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Koja je fora sa tim plocama po trotoarima, te su sve ulegle i u talasima, gdegod su renovirali nesto po gradu? Pa i ono malo parce ispred Narodnog pozorista se skroz razvrcalo. Kakve to debilne firme dobijaju posao i kako to niko ne odgovara za svoj rad i javasluk?
hazard Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 lepa slika koju je neko okacio na beobuild, ne znam ko je autor
Arkadija Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Gradski menadžer Vesić je opet usnio sanak pusti, da se vozimo tramvajem od Slavije do Kališa uz pretvaranje tog poteza u pešačku zonu. Vrlo brzo se zaboravlja prethodni san, da se ulica Francuska proširi za još dve kolovozne trake, jer bi tuda trebalo da idu tolebusi ka novoj okretnici na Dorćolu. Onaj tunel od Gavrila Principa do Pančevačkog mosta više ne spominju Dok sam pisala ovo, propustila sam da čujem velike planove za Njegoševu ulicu, samo sam ukačila "podzemna garaža"
Frank Pembleton Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Pa to smo vec apsolvirali, oni se navare u kancelariji i onda: Ajde da izgovorimo najgluplje kombinacije da vidimo kako ce da klimaju glavama...
Arkadija Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Da, jebt, ali oni se razbacuju milionima , koje će valjda da uberu na grani. Prvo je bio onaj idiotluk sa podzemnom garažom ispod Studentskog trga, pa je išla uz to "logična" priča o pešačkoj zoni i izmeštanju okretnice trolejbusa sa tog istog trga na Dorćol i proširenje Francuske ulice. Ajde nekako, to povezano i ima neke nakaradne logike, jer ide jedno uz drugo. A sad odjednom sve ovo pethodno ne važi, jer se njemu ukazaše tramvaji!!!!!! I svuda su podzemne garaže, kao da sumnogo gledali dr Strendžlava, i zavoleli "stambeno rudarstvo".
Recommended Posts