Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Шта је са званичним бендом српске напредне странке амадеус бендом.Како ли су га они испушили за нову годину.

Mislim da su oni Dačijevi...
Posted

Шта је са званичним бендом српске напредне странке амадеус бендом.Како ли су га они испушили за нову годину.

Oni će u Požarevcu :fantom: ili Žitorađi

Posted

ne verujem :fantom:

sede dve ordi, jedna veruje, druga ne veruje

Posted

Pobogu, Amadeus je SPS.

Posted

JUL :lolol:

pa nismo ograničeni na jedan bend po partiji zaboga :fantom:

Posted

Fukuoka

sinkhole1.jpg

48h kasnije

sinkhole2.jpg

Ona rupa na Brankovom mostu ce i punoletstvo docekati

ovaj klip je star skoro dve godine

Sto je brzo, to je kuso..

1454506880583c685b67d94362677343_v4_big.

Posted

Koja je fora sa tim plocama po trotoarima, te su sve ulegle i u talasima, gdegod su renovirali nesto po gradu? Pa i ono malo parce ispred Narodnog pozorista se skroz razvrcalo. Kakve to debilne firme dobijaju posao i kako to niko ne odgovara za svoj rad i javasluk?

Posted

lepa slika koju je neko okacio na beobuild, ne znam ko je autor

15055694_1603435256629634_14634610898178

Posted

do juce tog drveca i ograde nije bilo

Posted

Gradski menadžer Vesić je opet usnio sanak pusti, da se vozimo tramvajem od Slavije do Kališa  :isuse: uz pretvaranje tog poteza u pešačku zonu.

Vrlo brzo se zaboravlja prethodni san, da se ulica Francuska proširi za još dve kolovozne trake, jer bi tuda trebalo da idu tolebusi ka novoj okretnici na Dorćolu.

Onaj tunel od Gavrila Principa do Pančevačkog mosta više ne spominju  :ph34r:

Dok sam pisala ovo, propustila sam da čujem velike planove za Njegoševu ulicu, samo sam ukačila "podzemna garaža"  :lolol:

Posted

Pa to smo vec apsolvirali, oni se navare u kancelariji i onda:

Ajde da izgovorimo najgluplje kombinacije da vidimo kako ce da klimaju glavama...

Posted

Da, jebt, ali oni se razbacuju milionima , koje će valjda da uberu na grani.

Prvo je bio onaj idiotluk sa podzemnom garažom ispod Studentskog trga, pa je išla uz to "logična" priča o pešačkoj zoni i izmeštanju okretnice trolejbusa sa tog istog trga na Dorćol i proširenje Francuske ulice. Ajde nekako, to povezano i ima neke nakaradne logike, jer ide jedno uz drugo. A sad odjednom sve ovo pethodno ne važi, jer se njemu ukazaše tramvaji!!!!!!

I svuda su podzemne garaže, kao da sumnogo gledali  dr Strendžlava, i zavoleli "stambeno rudarstvo".