Jump to content

Beograd

Featured Replies

ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd

meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje.

prvi udah na surchinu nema cenu :D

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo

Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo

ti si isho bash daleko ^_^

mislim, gospod ti izashao u susret, da ne lutash mnogo :D

Edited by gospa buba

ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd

Takođe

to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate  :mellow:

Edited by hazard

Beogradski sindrom :D

to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate  :mellow:

jel to neki problem ^_^

(mislim, da, znam da bi bilo mnogo jednostavnije da mrzimo -_-)

Edited by gospa buba

Imam uverenje da je glavna motivacija za ponovnu gradnju avalskog tornja bila ta da možemo ponovo da ga vidimo kada dolazimo kolima i da znamo da smo stigli kući. :D

meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje.

prvi udah na surchinu nema cenu :D

+1

to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim

+1

to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim

Sećam se kako je i tata bio baš zadovoljan što se ponovo vidi toranj kad prilazi Beogradu. Čak mi tad nismo ni živeli u Bgu, ali svejedno.

Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda.

meni ne, javi mi se svakako, narocito ako je povratak avionom, mada i danas povremeno pomislim da bih mogla da zivim na moru

Kad će taj 15. oktobar i početak grejne sezone?

Uskoro, uskoro.

+1

nikad me beograd nije rasplakivao. mogla bih da ga ostavim sutra, zauvek, i da se ne vratim nikad, bez problema. vec sam neke lokalitete napushtala bez milosti. al kad se vec vratim, efekat je taj. tu mi je korjenje :lolol:

Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda.

ja jok. domac smog mi je favorit :D

Jel ide neko na ova "događanja" danas?

I prvo i drugo...

....shit has hit the fan...