October 17, 20168 yr ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje. prvi udah na surchinu nema cenu :D
October 17, 20168 yr Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo
October 17, 20168 yr Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo ti si isho bash daleko ^_^ mislim, gospod ti izashao u susret, da ne lutash mnogo :D Edited October 17, 20168 yr by gospa buba
October 17, 20168 yr ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd Takođe to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate Edited October 17, 20168 yr by hazard
October 17, 20168 yr to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate jel to neki problem ^_^ (mislim, da, znam da bi bilo mnogo jednostavnije da mrzimo -_-) Edited October 17, 20168 yr by gospa buba
October 18, 20168 yr Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo Imam uverenje da je glavna motivacija za ponovnu gradnju avalskog tornja bila ta da možemo ponovo da ga vidimo kada dolazimo kolima i da znamo da smo stigli kući. :D
October 18, 20168 yr meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje. prvi udah na surchinu nema cenu :D +1 to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim
October 18, 20168 yr +1 to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim Sećam se kako je i tata bio baš zadovoljan što se ponovo vidi toranj kad prilazi Beogradu. Čak mi tad nismo ni živeli u Bgu, ali svejedno.
October 18, 20168 yr Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda.
October 18, 20168 yr meni ne, javi mi se svakako, narocito ako je povratak avionom, mada i danas povremeno pomislim da bih mogla da zivim na moru
October 19, 20168 yr +1 to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim nikad me beograd nije rasplakivao. mogla bih da ga ostavim sutra, zauvek, i da se ne vratim nikad, bez problema. vec sam neke lokalitete napushtala bez milosti. al kad se vec vratim, efekat je taj. tu mi je korjenje Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda. ja jok. domac smog mi je favorit :D
October 20, 20168 yr Jel ide neko na ova "događanja" danas? I prvo i drugo... ....shit has hit the fan...