Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd

meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje.

prvi udah na surchinu nema cenu :D

Posted

Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo

Posted (edited)

Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo

ti si isho bash daleko ^_^

mislim, gospod ti izashao u susret, da ne lutash mnogo :D

Edited by gospa buba
Posted (edited)

ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd

Takođe

to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate  :mellow:

Edited by hazard
Posted (edited)

to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate  :mellow:

jel to neki problem ^_^

(mislim, da, znam da bi bilo mnogo jednostavnije da mrzimo -_-)

Edited by gospa buba
Posted

Imam uverenje da je glavna motivacija za ponovnu gradnju avalskog tornja bila ta da možemo ponovo da ga vidimo kada dolazimo kolima i da znamo da smo stigli kući. :D

Posted

meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje.

prvi udah na surchinu nema cenu :D

+1

to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim

Posted

+1

to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim

Sećam se kako je i tata bio baš zadovoljan što se ponovo vidi toranj kad prilazi Beogradu. Čak mi tad nismo ni živeli u Bgu, ali svejedno.

Posted

Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda.

Posted

meni ne, javi mi se svakako, narocito ako je povratak avionom, mada i danas povremeno pomislim da bih mogla da zivim na moru

Posted

Kad će taj 15. oktobar i početak grejne sezone?

Posted

+1

nikad me beograd nije rasplakivao. mogla bih da ga ostavim sutra, zauvek, i da se ne vratim nikad, bez problema. vec sam neke lokalitete napushtala bez milosti. al kad se vec vratim, efekat je taj. tu mi je korjenje :lolol:

Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda.

ja jok. domac smog mi je favorit :D

Posted

Jel ide neko na ova "događanja" danas?

I prvo i drugo...

....shit has hit the fan...