gospa buba Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje. prvi udah na surchinu nema cenu :D
Hamlet Strašni Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo
gospa buba Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 (edited) Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo ti si isho bash daleko ^_^ mislim, gospod ti izashao u susret, da ne lutash mnogo :D Edited October 17, 2016 by gospa buba
hazard Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 (edited) ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd Takođe to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate Edited October 17, 2016 by hazard
gospa buba Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 (edited) to vam je def. neka varijanta stokholmskog sindroma il tako nesto...brate jel to neki problem ^_^ (mislim, da, znam da bi bilo mnogo jednostavnije da mrzimo -_-) Edited October 17, 2016 by gospa buba
bigvlada Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Ja se secam kada sam se posle 2 meseca ili tako nesto vojske u Milanovcu nasao na dolaznom peronu basa i udahnuo. Neprocenjivo Imam uverenje da je glavna motivacija za ponovnu gradnju avalskog tornja bila ta da možemo ponovo da ga vidimo kada dolazimo kolima i da znamo da smo stigli kući. :D
Sara Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 meni je to neshto naj. nisam ni znala da mi je tako dok opet nisam pochela da putujem da vishe i na dalje. prvi udah na surchinu nema cenu :D +1 to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim
Dagmar Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 +1 to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim Sećam se kako je i tata bio baš zadovoljan što se ponovo vidi toranj kad prilazi Beogradu. Čak mi tad nismo ni živeli u Bgu, ali svejedno.
pacey defender Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda.
Sara Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 meni ne, javi mi se svakako, narocito ako je povratak avionom, mada i danas povremeno pomislim da bih mogla da zivim na moru
El Guapo Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Kad će taj 15. oktobar i početak grejne sezone?
gospa buba Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 +1 to saznanje mi se prvi put javilo kad sam se u toku bombardovanja posle jace od mesec dana vracala iz vikendice i ugledala grad sa Ibarske, plus celavu Avalu, jbt, plakala sam 3 dana bez prestanka, nisam mogla da se zaustavim nikad me beograd nije rasplakivao. mogla bih da ga ostavim sutra, zauvek, i da se ne vratim nikad, bez problema. vec sam neke lokalitete napushtala bez milosti. al kad se vec vratim, efekat je taj. tu mi je korjenje Osećaj koji pominjete mi se javlja samo kada se u Beograd vratim iz nečega što je lošije od Beograda. ja jok. domac smog mi je favorit :D
Frank Pembleton Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Jel ide neko na ova "događanja" danas? I prvo i drugo... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts