Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Svaka čast Vučiću, imamo i najveći suficit u kačenju božićno-novogodišnjih ukrasa u regionu i okolini  :fantom:

Srećni praznici svima santa-106.gif

TRI MESECA DO NOVE GODINE, A VEĆ KITE ULICE Počelo postavljanje novogodišnjih svetiljki

Iako nas od Nove godine dele još puna tri meseca, već danas je počelo postavljanje novogodišnjih svetiljki po prestoničkim ulicama!

Zima još uvek nije pokucala na naša vrata, ali Nova godina izgleda jeste. Danas je iz Gradske uprave stigao nalog na adresu JKP "Javno osvetljenje" da se počne sa novogodišnjim osvetljavanjem prestoničkih ulica. Ne, nije u pitanju nikakva šala. Radnici su već izašli na teren i do večeras će mnoge beogradske ulice biti okićene.

Ct07mSTWYAAbBOm.jpg

Nisu trebali ni da skidaju proslogodisnje. Ionako su se vukli do aprila.

a da se to svečano osvetljenje ne iznajmljuje od nekoga ?

vidim da su nam stigli novi podzemni kontejneri.

A šta je ovde gej?

pa ovaj mali emo skejter i ovaj jock se vole?

Nije li to devojčica za upravljačem?

meni ne izgleda ali ajd ako ti kažeš.

Ne tvrdim, pitam

Meni deluje ko daskara, sto je ok, nemam nista protiv daskara :(

• 2 weeks later...

Došao u Beograd posle godinu dana. Juče je otprilike bio najdepresivniji mogući ambijent u Beogradu - jesenje/ranozimsko vreme, magluština (dobrim delom od grejanja), smrad od raznoraznog loženja. Sve je izgledalo kao neki spot Bijelog dugmeta iz 80ih. Izašao napolje i spontano zapevao ,,Jer, kad ostariš..." Krombi kaput, srećom, nemam.

to je beograd mog srca, taj sa vazduhom :lolol:

to je beograd mog srca, taj sa vazduhom :lolol:

voliš da vozovi polako prolaze, dok niko ne kuca na tvoja vrata?

Ni mlado zdrijebe, vlazna oka, ni jabuka u cvatu, niko?

Došao u Beograd posle godinu dana. Juče je otprilike bio najdepresivniji mogući ambijent u Beogradu - jesenje/ranozimsko vreme, magluština (dobrim delom od grejanja), smrad od raznoraznog loženja. Sve je izgledalo kao neki spot Bijelog dugmeta iz 80ih. Izašao napolje i spontano zapevao ,,Jer, kad ostariš..." Krombi kaput, srećom, nemam.

ja mnogo volim kad je taj fazon u bgd

Takođe