Frank Pembleton Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Da, prošao i čudim se šta sad Jbte... ....shit has hit the fan...
katamaran Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) Kod gimnazije ili dalje ka Kalemegdanu? Mene su cimali pre nekih mesec dana tj. odgovorili su mi kao da su prosledili moju prijavu za Skederebegovu. A ja im nisam bio ništa poslao :) Pa sam iskoristio tu priliku da prijavim rupu koja je između gimnazije i muzeja nauke. https://www.google.com/maps/@44.8226271,20.4630833,3a,15y,130.86h,72.51t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYhnq9TivJBee0MtVyU_54A!2e0!7i13312!8i6656 Krater na sred ulice a a zbog ugla je maltene nemoguce primetiti. Posle par dana mi javili da su prosledili prijavu a do danas naravno nista nije uradjeno. Po google maps se vidi da je bila tu i u novembru 2014. godine. Znam i tu drugu rupu al je ova mnogo zeznutija. Jednom sam naleteo u brzini pa mi je jako nezgodno skliznuo tocak sa viseg na nizi deo asfalta (razlika 10+ cm) btw juce uslikao prepune kante djubreta i djubre po livadama uz Savu sa idejom da im prijavim. Na kraju nisam ni prijavio jer im nista ne verujem al vidim danas uredno pokupljeno djubre :) Tacno bih se lozio da su konacno poceli da rade svoj posao da sam prijavio. Edited October 1, 2016 by katamaran
FERNOUX H Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ljudi dajte neke preporuke za izlazak: Mesto gde može da se bleji i da se priča, nije preglasna muzika, nije skupo
kobni zelaya Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ljudi dajte neke preporuke za izlazak: Mesto gde može da se bleji i da se priča, nije preglasna muzika, nije skupo Samo ako obećaš da nećeš hteti da se biješ tamo...
morgana Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Cetinjska sta bi sa cetinjskom, jel ih komunalna dovela u dozvoljen broj decibela?
Frank Pembleton Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 sta bi sa cetinjskom, jel ih komunalna dovela u dozvoljen broj decibela?Rekao Vesara da je završio to.Onda je završeno!
Lezilebovich Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 sta bi sa cetinjskom, jel ih komunalna dovela u dozvoljen broj decibela? trenutno su dosta strogi sa proveravama. bio sam prošle nedelje u dvorištancetu, bila privatna zabava, u 23:00 su zatvorili prozore i vrata, smanjili muziku i u 23:30 je ipak zakucala inspekcija i morali su da ugase muziku
ToniAdams Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Lepi su stikeri, nego, sta bi sa slavijom? Vec je renovirali, ali napravili da izgleda identicno kao ranije, ili odustali? Ako se dobro secam, trebali su hrmbati od juna do augusta.
akibono Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Lepi su stikeri, nego, sta bi sa slavijom? Vec je renovirali, ali napravili da izgleda identicno kao ranije, ili odustali? Ako se dobro secam, trebali su hrmbati od juna do augusta. ...biće kume, samo sutra Nego brat Ćućko fon Obren ako ne dobije neki mramorni spomenik visine 50 metara od naroda Beograda i Obrenovca, onda smo mnogo pogan narod. Ovakvog sina majka ne rađa, roda ga donese sa nebesa međ' bundeve! Njegov twiter nalog verovatno uređuju tri trola ispod mosta... ... a ta staza za spajanje generacija vozi samo napredno - ima nared, nema nazad...
pbg12345 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 desna staza je za slalom? Lepi su stikeri, nego, sta bi sa slavijom? Vec je renovirali, ali napravili da izgleda identicno kao ranije, ili odustali? Ako se dobro secam, trebali su hrmbati od juna do augusta. pomerili zbog vrucine. zimi je ionako manje saobracaja Ah, Beograd.. a sta je ovo?
Recommended Posts