Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Da, prošao i čudim se šta sad Jbte...

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

Kod gimnazije ili dalje ka Kalemegdanu?

Mene su cimali pre nekih mesec dana tj. odgovorili su mi kao da su prosledili moju prijavu za Skederebegovu. A ja im nisam bio ništa poslao :) Pa sam iskoristio tu priliku da prijavim rupu koja je između gimnazije i muzeja nauke.

https://www.google.com/maps/@44.8226271,20.4630833,3a,15y,130.86h,72.51t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYhnq9TivJBee0MtVyU_54A!2e0!7i13312!8i6656

Krater na sred ulice a a zbog ugla je maltene nemoguce primetiti. Posle par dana mi javili da su prosledili prijavu a do danas naravno nista nije uradjeno. Po google maps se vidi da je bila tu i u novembru 2014. godine.

Znam i tu drugu rupu al je ova mnogo zeznutija. Jednom sam naleteo u brzini pa mi je jako nezgodno skliznuo tocak sa viseg na nizi deo asfalta (razlika 10+ cm)

btw juce uslikao prepune kante djubreta i djubre po livadama uz Savu sa idejom da im prijavim. Na kraju nisam ni prijavio jer im nista ne verujem al vidim danas uredno pokupljeno djubre :)

Tacno bih se lozio da su konacno poceli da rade svoj posao da sam prijavio.

Edited by katamaran
Posted

Ljudi dajte neke preporuke za izlazak:

Mesto gde može da se bleji i da se priča, nije preglasna muzika, nije skupo

Posted

Ljudi dajte neke preporuke za izlazak:

Mesto gde može da se bleji i da se priča, nije preglasna muzika, nije skupo

Samo ako obećaš da nećeš hteti da se biješ tamo... :fantom:

Posted

Cetinjska :Jova:

sta bi sa cetinjskom, jel ih komunalna dovela u dozvoljen broj decibela?

Posted

Rekao Vesara da je završio to.

Onda je završeno!

Posted

trenutno su dosta strogi sa proveravama. bio sam prošle nedelje u dvorištancetu, bila privatna zabava, u 23:00 su zatvorili prozore i vrata, smanjili muziku i u 23:30 je ipak zakucala inspekcija i morali su da ugase muziku

Posted

Lepi su stikeri, nego, sta bi sa slavijom? Vec je renovirali, ali napravili da izgleda identicno kao ranije, ili odustali? Ako se dobro secam, trebali su hrmbati od juna do augusta.

Posted

Lepi su stikeri, nego, sta bi sa slavijom? Vec je renovirali, ali napravili da izgleda identicno kao ranije, ili odustali? Ako se dobro secam, trebali su hrmbati od juna do augusta.

...biće kume, samo sutra  :fantom:

Nego brat Ćućko fon Obren ako ne dobije neki mramorni spomenik visine 50 metara od naroda Beograda i Obrenovca, onda smo mnogo pogan narod. Ovakvog sina majka ne rađa, roda ga donese sa nebesa međ' bundeve!

Njegov twiter nalog verovatno uređuju tri trola ispod mosta...

... a ta staza za spajanje generacija vozi samo napredno - ima nared, nema nazad... 

c0419c3b719821f817d17899d4a12561.jpg

9ed6ae8e3a47e5df6662c95c36f9bc98.jpg

1161983d23000147fef51247100039a1.jpg

Posted

desna staza je za slalom? :Jova:

pomerili zbog vrucine. zimi je ionako manje saobracaja  :fantom:

Ah, Beograd..

e528127318c88671fe3c6137f020c605.jpg

a sta je ovo?  :unsure:

Posted

Jbt kapiram da bih svaki put overio banderu