Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Što mi ide to jajarenje sa potpisima za opravku lifta na nerve, pa kao da im se traži da daju po bubreg, i svi uvek idu peške, a u lift nisu kročili od pre bombardovanja. Ma važi. Ja čuo da kad su prvi put probali, da su ovi od prvog do trećeg "zauzeli čvrst stav" da neće dinara da daju i nek plaća kome treba. Na žalost, to sam čuo tek posle useljenja. Ja pitao predsednicu ss jel možemo mi da im onda zavarimo vrata od lifta, ona kaže, ne sme po zakonu...
Matilda Ivancic Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 drugar za kog sam sumnjao da je normalan je izjavio kako ga ne zanima ciscenje zgrade tj placanje istog jer on zivi u prizemlju i sam moze da ometla to malo prostora ispred svog stana
Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 drugar za kog sam sumnjao da je normalan je izjavio kako ga ne zanima ciscenje zgrade tj placanje istog jer on zivi u prizemlju i sam moze da ometla to malo prostora ispred svog stanaTo su sve spektakularne izjave...Mislim ja mogu i da razumem da neko kaže: izvinite mi nemamo para za to jedva i plaćamo ovo sada... Ali te logike šta ja ima da plaćam za nekog gore itd... Ja kad sam bio kod keve u četvorospratnici , mi u prizemlju, i počeo da prokišnjava krov/ploča mi prvi bili za davanje kinte. Ovi sa četvrtog nam rekli : Komšije, mislili smo da nećete pristati nikad jer ste dole... Pa jbte kakve veze ima...
gospa buba Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 ja sam srela choveka koji je trazio da oni koji imaju vishe ukucana i kojima dolaze gosti placaju vishe
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 ja sam srela choveka koji je trazio da oni koji imaju vishe ukucana i kojima dolaze gosti placaju vishe kod mojih tražili ovima što imaju kerove da više plaćaju valjda što ovi imaju 4 noge a i to bi trebalo da se plaća po broju stanara u stanu, ko voda
Arkadija Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Ja čuo da kad su prvi put probali, da su ovi od prvog do trećeg "zauzeli čvrst stav" da neće dinara da daju i nek plaća kome treba. Skoro identično se desilo kod moje sestre na Novom Beogradu. Lift se kvario na dnevnoj bazi, i kada trebalo da se da kinta za generalni remont, najviše su zakukali oni od prvog do trećeg sprata. Sesta je lično prisustvovala satanku stanara na kome su ti neki izjavili da nikada ne koriste lift (inače notorna laž) i zašto bi oni plaćali za nešto tako. Strašno.
gospa buba Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 kod mojih tražili ovima što imaju kerove da više plaćaju valjda što ovi imaju 4 noge a i to bi trebalo da se plaća po broju stanara u stanu, ko voda pa da, i ko menja devojke nerazumno, isto da se knjizi. to su sve srpske boleshtine <_<
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 može da se nabudži da ne staje na određenim spratovima. pa kad zakukaju, onda im se ispostavi račun
Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Skoro identično se desilo kod moje sestre na Novom Beogradu. Lift se kvario na dnevnoj bazi, i kada trebalo da se da kinta za generalni remont, najviše su zakukali oni od prvog do trećeg sprata. Sesta je lično prisustvovala satanku stanara na kome su ti neki izjavili da nikada ne koriste lift (inače notorna laž) i zašto bi oni plaćali za nešto tako. Strašno. Ja se oštrim za taj sastanak.Nego pitaj sestru za one procente, koja je varijanta?
Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 može da se nabudži da ne staje na određenim spratovima. pa kad zakukaju, onda im se ispostavi računPa to ti je ono što sam ja pitao, da se zavare vrata, al ne da zakon.
Arkadija Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Ja se oštrim za taj sastanak. Nego pitaj sestru za one procente, koja je varijanta? Kaže da treba 51% vlasnika stanova
Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Kaže da treba 51% vlasnika stanovaPojedinačno ili po kvadraturi?
Arkadija Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Samo stanovi, znači da ste na konju ako zgrada ima više od 6 spratova. Tu ih nadglasavate.
gospa buba Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 (edited) može da se nabudži da ne staje na određenim spratovima. pa kad zakukaju, onda im se ispostavi računa to i jeste problem u zgradama, shto nije tuzvo i kaznjivo. kad bi dolazio na ime neki uteriv rachun, to bi imalo smisla, zato i pokushavaju sa tom idejom sa zgradoupraviteljima. shto nije toliko besmisleno, i donekle bi reshilo ove situacije, ali kad radikali pokushavaju, to sepo pravilu izrodi na neku opscenost :( Edited August 25, 2016 by gospa buba
I*m with the pilots Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Moji roditelji su u zgradi imali drukciji problem, sa komsijama koji nisu hteli da placaju interfon. Prvo kada su uvodili, vecina je htela pa nije bio problem u tome, ali dva stana nisu uveli sistem jer nisu hteli da plate za to. Njihovi stanovi su na poslednja dva sprata. Ubrzo posto je uveden interfon, poceo je misteriozno da se kvari svakih nedelju dana; jedan komsija je u pocetku stalno sam popravljao jer "nije velika greska, samo malo ovde zavrnete...." dok ovi kreteni nisu smislili bolji nacin kako da vise stete nanesu interfonu. Cak je i jedna komsinica uhvatila mladica sa poslednjeg sprata kada je sjebavao sistem. I tako je taj interfon stajao nekih 7-8 godina stalno razdrndan, naplacali su razne majstore koji su to popravljali i onda odustali u nekom momentu vise. Ljudi su naravno ludeli jer je zgrada u centru i vikednom bi umela lepo da zasmrdi posto bi se vrsila nuzda u ulazu. I sta covek da radi u ovakvoj situaciji?
Recommended Posts