Jump to content

Beograd

Featured Replies

prijavila neku lovu kao poklon od ćala. a u stvari nije od ćala

taj mali ima izbiljan problem sa viškom love. tj plasiranjem™ iste

on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.?

onomad sonja liht ubedjivala tadića da mora da ide na neki sastanak u inostranstvu, kao važno je.

bt - ne mogu sonja imam xyz važnijih obaveza

sl - moraš to je važno

bt - ne mogu, ići će mirko

sl - koji mirko

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ma znam za malu, mislim na ljilju. dok sedela na vrhu politike, bavila li je se malim? a sad kad vene nadnu nedeljnika, uzme da drnda gospodzu? silno junashtvo, ali poshto nikada necu kupiti shtampano izdanije nedeljnika, nikad necu ni saznati, pa mogu da nastavim da ovako tendenciozno prigovaram :D

on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.?

tako je

a onda je postajao isto to u firmama koje je malocas privatizovao

i tako

Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina!

....shit has hit the fan...

Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina!

hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva?

hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva?

Pa ta stanica je ona ka gradu, odah posle raskrsnice.Ranije se zvala G.Delceva...

kakve su ovo detonacije?

Gde?

Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u.

Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u.

Da.Za onog isinbajeva...

Зато је летео и хеликоптер цело јутро?

Врхунски.

Nabijem ih na kurac sa tim military forama

Beograd-Sajgon... jebali ih dragi gosti, nek putuju igumani...

b829d36c-ae98-4a6d-a508-5b5382d4719f-102

Ovi moji u soliteru rešili da nešto učine povodom lifta koji se sad već zaglavljuje na svake 2 nedelje pa i kraće...

Naravno pretpostavljam da će oko skupljanja potpisa biti frka sa stanarima od prvog do četvrtog sprata sigurno a i dalje...

Kako je rešeno "glasanje" jel mora 2/3 vlasnika, 51% vlasnika ili 51% vlasnika u kvadraturi?

Što mi ide to jajarenje sa potpisima za opravku lifta na nerve, pa kao da im se traži da daju po bubreg, i svi uvek idu peške, a u lift nisu kročili  od pre bombardovanja.

Ma važi.