kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 prijavila neku lovu kao poklon od ćala. a u stvari nije od ćala taj mali ima izbiljan problem sa viškom love. tj plasiranjem™ iste on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.? onomad sonja liht ubedjivala tadića da mora da ide na neki sastanak u inostranstvu, kao važno je. bt - ne mogu sonja imam xyz važnijih obaveza sl - moraš to je važno bt - ne mogu, ići će mirko sl - koji mirko
gospa buba Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 ma znam za malu, mislim na ljilju. dok sedela na vrhu politike, bavila li je se malim? a sad kad vene nadnu nedeljnika, uzme da drnda gospodzu? silno junashtvo, ali poshto nikada necu kupiti shtampano izdanije nedeljnika, nikad necu ni saznati, pa mogu da nastavim da ovako tendenciozno prigovaram :D
hazard Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.? tako je a onda je postajao isto to u firmama koje je malocas privatizovao i tako
Frank Pembleton Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina! ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina! ....shit has hit the fan... hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva?
Frank Pembleton Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva? Pa ta stanica je ona ka gradu, odah posle raskrsnice.Ranije se zvala G.Delceva...
zgembo Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u.
Frank Pembleton Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u. Da.Za onog isinbajeva...
vathra Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Зато је летео и хеликоптер цело јутро? Врхунски.
akibono Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Beograd-Sajgon... jebali ih dragi gosti, nek putuju igumani...
Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Ovi moji u soliteru rešili da nešto učine povodom lifta koji se sad već zaglavljuje na svake 2 nedelje pa i kraće... Naravno pretpostavljam da će oko skupljanja potpisa biti frka sa stanarima od prvog do četvrtog sprata sigurno a i dalje... Kako je rešeno "glasanje" jel mora 2/3 vlasnika, 51% vlasnika ili 51% vlasnika u kvadraturi? ....shit has hit the fan...
Arkadija Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Što mi ide to jajarenje sa potpisima za opravku lifta na nerve, pa kao da im se traži da daju po bubreg, i svi uvek idu peške, a u lift nisu kročili od pre bombardovanja. Ma važi.
Recommended Posts