Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

prijavila neku lovu kao poklon od ćala. a u stvari nije od ćala

taj mali ima izbiljan problem sa viškom love. tj plasiranjem™ iste

on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.?

onomad sonja liht ubedjivala tadića da mora da ide na neki sastanak u inostranstvu, kao važno je.

bt - ne mogu sonja imam xyz važnijih obaveza

sl - moraš to je važno

bt - ne mogu, ići će mirko

sl - koji mirko

Posted

ma znam za malu, mislim na ljilju. dok sedela na vrhu politike, bavila li je se malim? a sad kad vene nadnu nedeljnika, uzme da drnda gospodzu? silno junashtvo, ali poshto nikada necu kupiti shtampano izdanije nedeljnika, nikad necu ni saznati, pa mogu da nastavim da ovako tendenciozno prigovaram :D

Posted

on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.?

tako je

a onda je postajao isto to u firmama koje je malocas privatizovao

i tako

Posted

Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina!

....shit has hit the fan...

Posted

Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina!

hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva?

Posted

hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva?

Pa ta stanica je ona ka gradu, odah posle raskrsnice.Ranije se zvala G.Delceva...

Posted

Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u.

Posted

Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u.

Da.Za onog isinbajeva...

Posted

Зато је летео и хеликоптер цело јутро?

Врхунски.

Posted

Nabijem ih na kurac sa tim military forama

Posted

Beograd-Sajgon... jebali ih dragi gosti, nek putuju igumani...

b829d36c-ae98-4a6d-a508-5b5382d4719f-102

Posted

Ovi moji u soliteru rešili da nešto učine povodom lifta koji se sad već zaglavljuje na svake 2 nedelje pa i kraće...

Naravno pretpostavljam da će oko skupljanja potpisa biti frka sa stanarima od prvog do četvrtog sprata sigurno a i dalje...

Kako je rešeno "glasanje" jel mora 2/3 vlasnika, 51% vlasnika ili 51% vlasnika u kvadraturi?

Posted

Što mi ide to jajarenje sa potpisima za opravku lifta na nerve, pa kao da im se traži da daju po bubreg, i svi uvek idu peške, a u lift nisu kročili  od pre bombardovanja.

Ma važi.