August 18, 20168 yr prijavila neku lovu kao poklon od ćala. a u stvari nije od ćala taj mali ima izbiljan problem sa viškom love. tj plasiranjem™ iste on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.? onomad sonja liht ubedjivala tadića da mora da ide na neki sastanak u inostranstvu, kao važno je. bt - ne mogu sonja imam xyz važnijih obaveza sl - moraš to je važno bt - ne mogu, ići će mirko sl - koji mirko
August 18, 20168 yr ma znam za malu, mislim na ljilju. dok sedela na vrhu politike, bavila li je se malim? a sad kad vene nadnu nedeljnika, uzme da drnda gospodzu? silno junashtvo, ali poshto nikada necu kupiti shtampano izdanije nedeljnika, nikad necu ni saznati, pa mogu da nastavim da ovako tendenciozno prigovaram :D
August 18, 20168 yr on beše neki sekretar agencije za privatizaciju kad je njom upravljao mirko(koji mirko)c.? tako je a onda je postajao isto to u firmama koje je malocas privatizovao i tako
August 21, 20168 yr Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina! ....shit has hit the fan...
August 21, 20168 yr Danas na stanici busa kod starog merkatora pogledam tablu kad ono: Bul. M. Tolbuhina! ....shit has hit the fan... hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva?
August 22, 20168 yr hocesh da kazesh da su okresali pupina da bi nastavili tolbuhina? ili delcheva? Pa ta stanica je ona ka gradu, odah posle raskrsnice.Ranije se zvala G.Delceva...
August 24, 20168 yr Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u.
August 24, 20168 yr Počasni plotun iz parka pored SIV-a, mislim da danas otkrivaju neki spomenik na NBG-u. Da.Za onog isinbajeva...
August 25, 20168 yr Ovi moji u soliteru rešili da nešto učine povodom lifta koji se sad već zaglavljuje na svake 2 nedelje pa i kraće... Naravno pretpostavljam da će oko skupljanja potpisa biti frka sa stanarima od prvog do četvrtog sprata sigurno a i dalje... Kako je rešeno "glasanje" jel mora 2/3 vlasnika, 51% vlasnika ili 51% vlasnika u kvadraturi? ....shit has hit the fan...
August 25, 20168 yr Što mi ide to jajarenje sa potpisima za opravku lifta na nerve, pa kao da im se traži da daju po bubreg, i svi uvek idu peške, a u lift nisu kročili od pre bombardovanja. Ma važi.