Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako neko nije registrovao 'dešavanje' u najavi - pošto je SNS ekipa odlično regulisala priobalje Save, sa obe strane što se kaže, rešili su da se sad pozabave obalama Dunava!

Društvo hoće da pravi novu luku za Beograd na površini od 873 hektara zajedno sa tzv. kineskim partnerima na prostoru koji je manje-više zaštićen i domaćim i međunarodnim zakonima :ziga:

(funny tit-bit: i u njihovoj analizi ima više minusa od pluseva za ovu ideju [emoji38]ol: )

Baš sam se juče bavio time, u želji da napišem primedbu.

Nisam na kraju napisao jer nisam mogao da dostavim.

Ovi će biti zaista majstori ako proguraju tu priču uprkos brojnih zdravorazumskih prepreka ali i međunarodnih obaveza.

TT

Edited by Tale
Posted

Ma ja mislim da od toga nema ništa, cilj je da se iz budžeta odvoje neke pare daju "drugarima" za neke makete i to je to....

Nema ova zemlja snage za takav poduhvat, a teško ćemo nekog da navabimo...

Ja koliko vidim mi ne možemo da navatano nikog za drugi most na Dunavu, koji daje smisao obilaznici...

A ovo juče gde se kineski ili koji već izvođači koji kasne sa onom magistralom "mole od strane Vlade RS " da ubrzaju radove govori sve...

....shit has hit the fan...

Posted

verovatno će uspeti da ga proguraju, kao što su progurali i bnv.

politika je jača od urbanističke prakse i logike (i zdravog razuma kad smo već kod toga).

mene lično plaši izrada i posledično usvajanje PPPPN na području/širem području grada jer su ovi planovi planovi višeg ranga u odnosu na GUP i stavljuju područja obuhvata u priličnoj meri izvan kontrole grada. područje obuhvata plana postaje zaseban entitet.

inače, nedavno usvojenim gup-om je predviđeno da se lokacija luke bude iza krnjače, na koridoru smt-a, što itekako ima logike.

Posted

shta sad tu neke ptice, to je sve mrtvo zelenilo.

Posted

Ja ne gubim nadu, da će to na maketi da ostane...

Ali...

Posted

Ja ne gubim nadu, da će to na maketi da ostane...

Ali...

ne budi naivan, u najboljem sluchaju ce da izbetoniraju  i onda da odu.

Posted (edited)

shta sad tu neke ptice, to je sve mrtvo zelenilo.

ih, bre, kad su tice bile problem kinezima. seti se samo mrtvih vrabaca kod druga maoa.

u najboljem slučaju ima da ih popakuju u kaveze, pa svakom domaćinstvu po jedan sa naznakom da ih ujutru i uveče vodimo u park na izlet, da tice ne pate. kao u kini.

a što se tiče drveća ,mnogo je to divlje i visoko, bonsao je i onako lepši

ne budi naivan, u najboljem sluchaju ce da izbetoniraju  i onda da odu.

obzirom da je dil sa kinezima, neće samo da izbetoniraju

Edited by beta kentauri
Posted

Не знам који ће проблем да реше зонирањем паркинга у Зорана Ђинђића?

Они који су се паркирали ових месеци на новом паркингу су или ишли на посао у крају, или су после прелазили бусом мост.

Они свакако неће да плаћају паркинг (све и да могу да плате за цео дан), јер да су хтели да га плате паркирали би се раније код Сава центра.

Добиће само још један паркинг који ће да зврји празан, док ће около да буде гужва.

Паркин сервис ми се опасно пење на курац својим понашањем у задњих неколико година.Ако се фала богу деси опет неки пети октобар тачно ћу да запалим паркинг сервис.

Чуј повлашћена цена.Јебем ли им ја фамилију онако повлашћено.

Posted

Kad su kod mene uveli naplatu povlasceno sam morao da im placam reket svaki mesec a parking je bio standarno nemoguc za pronaci.

Posted

Немој да си лењ.Зови их телефоном и смарај.Зашто плаћам паркинг а нема никада места.Нека резервишу одређени део само за станаре зграда.Сваки вид борбе против система је добродошао.

Posted

Pobedio sam sistem - nemam vise kola

Posted

Пих.Предао си се.Поклекао си пред њима. :cry:

Posted

smajlovićka ikrpila malog u nedeljniku tj. gospodžu mali

Posted (edited)

smajlovićka ikrpila malog u nedeljniku tj. gospodžu mali

koji je nju demon spopao?

au shto bica im lep mantil na naslovnoj strani, sad vishe ne mogu da mislim na ljilju -_-

mislicu sutra ^_^

Edited by gospa buba