Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
romi2.jpg
hahah, vise lajkova no negativnih.aj rest maj kejs...
Posted

koji kejs? l

Posted

smiri se, opet te uvatio amok, sa tvoje sam strane :)

Posted

"koliko-toliko pristojan izgled grada" :isuse: sve dok prodavac drangulija na haubi nije ciga, drzimo nivo

Posted

meni je hit maltretiranje neartikulisanim pevanjem u autobusu

Posted
meni je hit maltretiranje neartikulisanim pevanjem u autobusu
Uf da bre. I turanje prljave kape u krilo zarad sitnine. Da ne pricam o groktanju, mljackanju, gazenju, trljanju nikad opranih torbi i "redovnom" pranju buseva :wub: Ako zbog neceg uzmem auto to ce biti zbog malo cistijeg okruzenja.
Posted
Ako zbog neceg uzmem auto to ce biti zbog malo cistijeg okruzenja.
cenit cu to svaki put kad udjem u javni prevoz :)
Posted
cenit cu to svaki put kad udjem u javni prevoz :)
Ljubav je obostrana :wub:
Posted
ti koji pisu ovakve komentare velikom vecinom dobili su stanove maltene na poklon od Milosevica. dry.gif(i moja porodica, dabome...primanje tog poklona znaci ucesce u kriminalu za 4 reda velicine vecem od skuckavanja dascare na livadi. ok takvo je vreme bilo, ali danasnje drustvo nema apsolutno nikakvo pravo da zamera Romima ilegalno stanovanje).a ovo za prljavu i bezobraznu decu...pa dabogda tvoja bila prljava, vasljiva i prosila, ne znam sta drugo da kazem.
Moja porodica nije dobila nista na poklon od Milosevica. Smem li ja da zameram Romima ilegalno stanovanje, a?
Posted (edited)
Moja porodica nije dobila nista na poklon od Milosevica. Smem li ja da zameram Romima ilegalno stanovanje, a?
ne banalizuj. govorim o drustvu u celini. kad budem video da Djilas dovede bagere u Kaludjericu i pred TC Usce, onda mozemo pricati o problemu bespravne gradnje u Srbiji. Edited by vasudeva418
Posted (edited)

+ kariceve vile na dedinjima, ako se ne varam <_<

Edited by ToniAdams
Posted
ne banalizuj. govorim o drustvu u celini. kad budem video da Djilas dovede bagere u Kaludjericu i pred TC Usce, onda mozemo pricati o problemu bespravne gradnje u Srbiji.
Romi u Vojvodjanskoj nemaju nikakve veze sa bespravnom gradnjom.Bagere u Kaludjerici nazalost neces videti jer je republicka vlast odlucila da se sve to legalizuje. A mi mozemo sad da razglabamo o tome da li je to bio dobar potez ili nije, ali opet, nema veze sa Romima u Vojvodjanskoj.
Posted

Штета би било да оличење терора Београда над провинцијом не остане убележено на овом топику.

Dojadilo mi je da neko ruši moj rodni gradA. Ž. Adžić | 13. 10. 2010. - 00:02h | Foto: P. Petrović | Komentara: 65„Beži, bre! Moj Beograd si doš‘o da lomiš!” izgovorio sam u stanju afekta. Kroz tu rečenicu sam se bukvalno ispraznio, delovalo je na mene jače nego da sam nekoliko puta udario tog huligana - priča za „Blic” policajac Saša Čordić (26) koji je tim gestom u nedelju pobrao sve simpatije građana prestonice i svih onih koji se protive divljanju vandala i rušenju grada. ...- Rekao sam mu: „Beži odatle”, na šta je on odgovorio drčno: „Pusti me, povređen sam”. Pričao je kao da je sa juga države. Nemam ništa protiv bilo koga, ali sam onda u afektu rekao tu rečenicu, jer mi je dojadilo da stalno neko ruši grad u kome sam rođen, odrastao, živim. Više nisam ni gledao u tog huligana jer je nekoliko kolega bilo povređeno, pa sam, kao i ostali, razmišljao kako da njima pomognem - navodi Čordić i dodaje da je „u nedelju kompletna policija lavovski obavila svoj posao”.
Сигурно слуша и "Пешчаник", двојкокругаш кругодвојкашки.
Posted (edited)

ko ce jos da se kupa pred odlazak kod doktora

Edited by prima