ToniAdams Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 hahah, vise lajkova no negativnih.aj rest maj kejs...
ToniAdams Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 smiri se, opet te uvatio amok, sa tvoje sam strane :)
Leia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 "koliko-toliko pristojan izgled grada" sve dok prodavac drangulija na haubi nije ciga, drzimo nivo
ToniAdams Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 meni je hit maltretiranje neartikulisanim pevanjem u autobusu
Shan Jan Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 meni je hit maltretiranje neartikulisanim pevanjem u autobusuUf da bre. I turanje prljave kape u krilo zarad sitnine. Da ne pricam o groktanju, mljackanju, gazenju, trljanju nikad opranih torbi i "redovnom" pranju buseva Ako zbog neceg uzmem auto to ce biti zbog malo cistijeg okruzenja.
ToniAdams Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ako zbog neceg uzmem auto to ce biti zbog malo cistijeg okruzenja.cenit cu to svaki put kad udjem u javni prevoz :)
Shan Jan Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 cenit cu to svaki put kad udjem u javni prevoz :)Ljubav je obostrana
hazard Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ti koji pisu ovakve komentare velikom vecinom dobili su stanove maltene na poklon od Milosevica. (i moja porodica, dabome...primanje tog poklona znaci ucesce u kriminalu za 4 reda velicine vecem od skuckavanja dascare na livadi. ok takvo je vreme bilo, ali danasnje drustvo nema apsolutno nikakvo pravo da zamera Romima ilegalno stanovanje).a ovo za prljavu i bezobraznu decu...pa dabogda tvoja bila prljava, vasljiva i prosila, ne znam sta drugo da kazem.Moja porodica nije dobila nista na poklon od Milosevica. Smem li ja da zameram Romima ilegalno stanovanje, a?
Аврам Гојић Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 (edited) Moja porodica nije dobila nista na poklon od Milosevica. Smem li ja da zameram Romima ilegalno stanovanje, a?ne banalizuj. govorim o drustvu u celini. kad budem video da Djilas dovede bagere u Kaludjericu i pred TC Usce, onda mozemo pricati o problemu bespravne gradnje u Srbiji. Edited October 9, 2010 by vasudeva418
ToniAdams Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 (edited) + kariceve vile na dedinjima, ako se ne varam <_< Edited October 9, 2010 by ToniAdams
hazard Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ne banalizuj. govorim o drustvu u celini. kad budem video da Djilas dovede bagere u Kaludjericu i pred TC Usce, onda mozemo pricati o problemu bespravne gradnje u Srbiji.Romi u Vojvodjanskoj nemaju nikakve veze sa bespravnom gradnjom.Bagere u Kaludjerici nazalost neces videti jer je republicka vlast odlucila da se sve to legalizuje. A mi mozemo sad da razglabamo o tome da li je to bio dobar potez ili nije, ali opet, nema veze sa Romima u Vojvodjanskoj.
Hella Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Штета би било да оличење терора Београда над провинцијом не остане убележено на овом топику. Dojadilo mi je da neko ruši moj rodni gradA. Ž. Adžić | 13. 10. 2010. - 00:02h | Foto: P. Petrović | Komentara: 65„Beži, bre! Moj Beograd si doš‘o da lomiš!” izgovorio sam u stanju afekta. Kroz tu rečenicu sam se bukvalno ispraznio, delovalo je na mene jače nego da sam nekoliko puta udario tog huligana - priča za „Blic” policajac Saša Čordić (26) koji je tim gestom u nedelju pobrao sve simpatije građana prestonice i svih onih koji se protive divljanju vandala i rušenju grada. ...- Rekao sam mu: „Beži odatle”, na šta je on odgovorio drčno: „Pusti me, povređen sam”. Pričao je kao da je sa juga države. Nemam ništa protiv bilo koga, ali sam onda u afektu rekao tu rečenicu, jer mi je dojadilo da stalno neko ruši grad u kome sam rođen, odrastao, živim. Više nisam ni gledao u tog huligana jer je nekoliko kolega bilo povređeno, pa sam, kao i ostali, razmišljao kako da njima pomognem - navodi Čordić i dodaje da je „u nedelju kompletna policija lavovski obavila svoj posao”. Сигурно слуша и "Пешчаник", двојкокругаш кругодвојкашки.
Hella Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 (edited) Polovina sugrađana se ne tušira redovnoI. Mišković | 15. 10. 2010. - 00:02h | Foto: Shutterstock | Komentara: 159Higijenske navike stanovnika prestonice nisu na zavidnom nivou. Lekari i učitelji koji su u svakodnevnom kontaktu sa njima kažu da im pacijenti i deca veoma često dolaze neokupani i prljavi. I jedni i drugi se slažu da je reč o mentalitetu i lošim navikama, nikako o nemaštini, jer za sapun i vodu svako može da izdvoji. :lala: Edited October 15, 2010 by Hella
prima Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 (edited) ko ce jos da se kupa pred odlazak kod doktora Edited October 16, 2010 by prima
Recommended Posts