gospa buba Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 ono tipa treba da mu nadju neshto bash strashno poshto ovo dosad nije dovoljno
svashtabezneshto Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Naslovna Kurira je njegova. Žena podnela krivičnu prijavu, tužilaštvo potvrdilo, Mali najavljuje kontratužbu. Pušten niz vodu, verovatno.
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 ne bi me iznenadilo da antić bude gradonačelnik
Barti66 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Kako je providno kada ove štetočine nešto hoće ili neće da odrade...suptilnije gospodo, prosto nas je sramota.
Tresko Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Naslovna Kurira je njegova. Žena podnela krivičnu prijavu, tužilaštvo potvrdilo, Mali najavljuje kontratužbu. Pušten niz vodu, verovatno. Ali, kontratužba na krivičnu prijavu. To mora da ga je savetovao Seljaković. On je stručnjak tog kalibra.
Блок_64 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Ona njega tukla? Па јел изјавио да је пребијен када је долазио на посао на митингу не давимо Београд.Мош мислити шта му је она тек урадила.
Tresko Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Ali, ne postoji u krivičnom postupku protivtužba. Ili "kontratužba", kako to oni zovu.
pacey defender Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Ali, kontratužba na krivičnu prijavu. To mora da ga je savetovao Seljaković. On je stručnjak tog kalibra. Možda je to novinarska konstrukcija, a ne citat?
Tresko Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Možda je to novinarska konstrukcija, a ne citat? Moguće, ali mi baš zvuči kao nešto što bi bolid kao Mali ili Seljaković mogli da sasvim normalno upotrebe kao termin.
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 dobro, tuzakaju se. no shta je iza brda? ^_^ pa novi gradonačelnik
gospa buba Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 (edited) pa znam al disu pikanterije? ovo sve neshto dostojanstveno <_< treba ravnopravno podeliti 24 kujne ^_^ zashto ga izdade hanuma Edited August 3, 2016 by gospa buba
Recommended Posts