July 22, 20168 yr Pročitaj pažljivo ovo pisanije iz Sekretarijata. Pozivaju se na dopis iz 2003 koji danas traže ovi iz opštine. TT
July 22, 20168 yr Pročitaj pažljivo ovo pisanije iz Sekretarijata. Pozivaju se na dopis iz 2003 koji danas traže ovi iz opštine. TT U kom smislu ga traže? ;)
July 22, 20168 yr O bože... Ali ajd' ne može to večno da traje... ....shit has hit the fan... ma gde ne moze. meni su na novom beogradu izgubili prijavu poreza kad sam kupovao stan. samo su mi rekli da je to verovatno zatureno u neki drugi predmet i da oni to ne mogu vise da nadju nikako. :)
July 22, 20168 yr Ne znam šta su našli u arhivi ali evo dela odgovora koji će GO Novi Beograd poslati Sekretarijatu: Pravnici? TT Edited July 22, 20168 yr by Tale
July 22, 20168 yr http://www.blic.rs/vesti/beograd/foto-safari-na-savskom-nasipu-naoruzani-aparatima-fotografisu-automobile-koji-voze/ejs7yst ....shit has hit the fan... Edited July 22, 20168 yr by Frank Pembleton
July 22, 20168 yr Znaci da to nije put nikakv, pa je nadlezan onaj koji je nadlezan za to zemljište - vode ili zelenilo
July 22, 20168 yr Grad je nadležan da li saobracaj ili zelenilo zavisi od toga da li je to saobracajnica ili nije Sent from my iPad using Tapatalk